Βάναυση Επίθεση στο Ηράκλειο: Αδέσποτος Σκύλος Δέχτηκε Πυροβολισμούς – Σοκαριστικές Εικόνες
Αποτροπιασμό προκαλεί νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου στην περιοχή της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου, όπου άγνωστοι πυροβόλησαν αδέσποτο σκύλο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Το ζώο εντοπίστηκε από εργαζόμενο της περιοχής, ενώ εθελοντές καταγγέλλουν πως δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, με τις εικόνες να προκαλούν οργή και να επαναφέρουν στο προσκήνιο το σοβαρό πρόβλημα βίας απέναντι στα ζώα στην
Αποτροπιασμό προκαλεί ένα νέο, φρικτό περιστατικό κακοποίησης ζώου, που σημειώθηκε στην περιοχή της Βιομηχανικής Περιοχής στο Ηράκλειο. Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν έναν αδέσποτο σκύλο, προκαλώντας του σοβαρούς τραυματισμούς.
Το άτυχο ζώο εντόπισε ένας εργαζόμενος της περιοχής. Εθελοντές, οι οποίοι δραστηριοποιούνται καθημερινά στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων της περιοχής, μέσω στειρώσεων και παροχής τροφής, καταγγέλλουν ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι εξοργιστικές και φέρνουν ξανά στο προσκήνιο το σοβαρό πρόβλημα της βίας απέναντι στα ζώα στην Κρήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, οι εθελοντές αναφέρουν ότι στο παρελθόν, ενώ τάιζαν τα ζώα, είχαν ακουστεί «βροχή» πυροβολισμών, σε απόσταση αναπνοής μάλιστα από την Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης.
Τα τελευταία χρόνια, η Κρήτη έχει γίνει τόπος επανειλημμένων περιστατικών βίας σε βάρος αδέσποτων ζώων. Αυτές οι πράξεις προκαλούν την έντονη αντίδραση τόσο πολιτών όσο και φιλοζωικών οργανώσεων, οι οποίες διεκδικούν πλέον αυστηρούς ελέγχους και παραδειγματική τιμωρία των δραστών.
