12/10/2025

«Αθλητικές Μεταδόσεις Πέμπτης 2/10: Όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε!»

Το ένα σπουδαίο παιχνίδι μετά… το άλλο στις σημερινές (2/10) αθλητικές μεταδόσεις με δράση που “ζαλίζει” σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Αναμφίβολα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις “μάχες” των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης. Η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στη League Phase του Conference League με εκτός έδρας ματς με την Τσέλιε στη Σλοβενία, ενώ για

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Τι θα δείτε την Πέμπτη 2/10






Αθλητικές Μεταδόσεις: Συναρπαστική Δράση Σήμερα

Συναρπαστικές Αθλητικές Μεταδόσεις Σήμερα (2/10)

Στις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας, οι φίλοι των σπορ θα απολαύσουν μια σειρά από εντυπωσιακούς αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Όλες οι προσοχές είναι στραμμένες στις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.Η ΑΕΚ ανοίγει την αυλαία της στη League Phase του Conference League,αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Τσέλιε στη Σλοβενία. Παράλληλα, στην League Phase του Europa League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Γκόου Αχέντ Ίγκλις στο ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεπεράσει τη Θέλτα στην Ισπανία.

Σχετικά με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αυτής της ημέρας, η δράση συνεχίζεται για τη Euroleague με την δεύτερη αγωνιστική να έχει έντονο το “ερυθρόλευκο” χρώμα. Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και οι Πειραιώτες έχουν ανεβασμένο ηθικό μετά το δύσκολο αλλά πολύτιμο διπλό (96-102) απέναντι στη Μπασκόνια, όπου Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση. Όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: “Η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει ταλέντο και νέα προπονητική φιλοσοφία. Είναι έμπειρη ομάδα που γνωρίζει πώς να κερδίζει και περιμένουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι”.

Ημέρα Δράσης για τις Ελληνικές Ομάδες

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να αρχίσει θετικά τις υποχρεώσεις της στον Conference League αντιμετωπίζοντας τη Τσέλιε στη Σλοβενία. Η “Ένωση”, υπό την καθοδήγηση του Μάρκου Νίκολιτς, παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και ετοιμάζεται για μια σπουδαία δοκιμασία απέναντι στην κορυφαία ομάδα του σλοβένικου πρωταθλήματος, που καθοδηγεί ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Άλμπερτ Ριέρα. Εκείνος σχολιάζει πως οι “κιτρινόμαυροι” είναι εξαιρετικοί αλλά δεν φοβάται την ποιότητα τους.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του μετά το εντυπωσιακό διπλό (1-4) επί της Γιούνγκ Μπόις στη Βέρνη ενώ σήμερα υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Γκόου Αχέντ Ίγκλις με σύμμαχο τον κόσμο τους! Όπως σημείωσε ο Χρήστος Κόντης: “Η έδρα μας είναι σημαντική καθώς έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε για να φτάσουμε στους έξι βαθμούς”.Οι απουσίες των Ντέσερς και Πελίστρι θα βαρύνουν τον Παναθηναϊκό όμως επιστρέφει ο Ντραγκόφσκι.

Για τον ΠΑΟΚ η ανάγκη επιστροφής στα θετικά αποτελέσματα είναι επιτακτική καθώς η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση ύστερα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και μια ισόπαλη πρεμιέρα (0-0) στον Europa League κόντρα στην Μακάμπι στην Τούμπα. Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο τιμόνι τόνισε ότι: “Το κλίμα είναι τοξικό λες κι είμαστε κοντά στον υποβιβασμό”.

Aθλητικές Μεταδόσεις για Σήμερα: