«Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ιστορική Συμφωνία Παναθηναϊκού και AKTOR!»

Το μεσημέρι της Τετάρτης (4/6), ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση , στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, προκειμένου να συζητήσουν την επόμενη ημέρα των τελικών της Basket League . Όπως διευκρίνισε μέσω επίσημης διάψευσης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR , ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου υπέγραψε την κοινή δήλωση που

Παναθηναϊκός AKTOR: “Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπέγραψε την κοινή δήλωση”

Συνάντηση Δημήτρη Γιαννακόπουλου με Γιάννη Βρούτση για την Basket League

Το μεσημέρι της Τετάρτης (4/6), ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Σκοπός της συνάντησης ήταν να εξεταστούν οι επόμενες ενέργειες σχετικά με τους τελικούς της Basket League.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εξέδωσε επίσημη διάψευση σε σχέση με δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου δεν είχε υπογράψει τη συμφωνία για τη συνέχιση των τελικών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ.Γιαννακόπουλος υπέγραψε τη κοινή δήλωση που εξασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχεια των αγώνων.

Κατά την αποχώρησή του από το Υπουργείο,ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε: “το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά”.

Διάψευση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR επισήμανε: “Τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι ο κ. Γιαννακόπουλος αρνήθηκε να υπογράψει κοινή δήλωση μαζί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους είναι εντελώς ψευδή. Αντιθέτως, η πρόταση από πλευράς του Παναθηναϊκού ήταν να υπογραφεί μια κοινή δήλωση και αυτό πραγματοποιήθηκε.”

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.