Δράμα: 18χρονος παραλίγο να πνιγεί σε water park – Ηρωική διάσωση με ΚΑΡΠΑ!
Ένα περιστατικό παρ’ ολίγον πνιγμού σημειώθηκε την Κυριακή (13/7) σε water park στην Δράμα, όταν ένας 18χρονος κινδύνευσε ενώ κολυμπούσε σε πισίνα βάθους 2,20 μέτρων. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός (ο οποίος είναι διαιτητής σε παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου) διασκέδαζε με φίλους του όταν εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον πυθμένα της πισίνας από τον

Σοβαρό Περιστατικό Πνιγμού σε Υδάτινο Πάρκο στη Δράμα
Την Κυριακή (13/7), σημειώθηκε ένα ανησυχητικό περιστατικό σχεδόν πνιγμού σε υδάτινο πάρκο στην περιοχή της Δράμας, όταν ένας 18χρονος βρέθηκε σε κίνδυνο ενώ κολυμπούσε σε πισίνα με βάθος 2,20 μέτρων.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο νεαρός, ο οποίος εργάζεται ως διαιτητής σε παιδικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, απολάμβανε τη μέρα του με φίλους του όταν εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον πυθμένα της πισίνας από τον ναυαγοσώστη.
Αμέσως μετά την ανακάλυψή του, ο 18χρονος ανασύρθηκε και οι πρώτες βοήθειες παρέχθηκαν άμεσα μέσω ΚΑΡΠΑ. Μετά από λίγα λεπτά κατάφερε να επανέλθει και να αποκτήσει ξανά τις αισθήσεις του.
Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας για προληπτικούς λόγους όπου θα παραμείνει για δύο ημέρες. Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και καλή.