«Δυναμικές Συγκεντρώσεις Αλληλεγγύης υπέρ του Πάνου Ρούτσι: Η Φωνή της Κοινωνίας»
Πλήθος κόσμου βρέθηκε από το απόγευμα της Δευτέρας (29/9) στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Σύνταγμα για τον Πάνο Ρούτσι, που συνεχίζει την απεργία πείνας ζητώντας την εκταφή του παιδιού του και τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων. «Μέχρι σήμερα δεν ξέρω από τι πέθανε το παιδί μου. Δεν κάνω απεργία πείνας μόνο για το γιο μου, αλλά για
Συγκέντρωση Υποστήριξης για τον Πάνο Ρούτσι στο Σύνταγμα
Από το απόγευμα της Δευτέρας (29/9), πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Πάνο Ρούτσι, ο οποίος συνεχίζει την απεργία πείνας ζητώντας την εκταφή του γιου του και τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων.
«Μέχρι σήμερα δεν ξέρω από τι πέθανε το παιδί μου.Δεν κάνω απεργία πείνας μόνο για το γιο μου, αλλά για κάθε παιδί που έχασε τη ζωή του, για κάθε μάνα και για κάθε πατέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ρούτσι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.
Παρόμοιες εκδηλώσεις αλληλεγγύης διοργανώνονται σε 46 πόλεις σε όλη την Ελλάδα σήμερα, με συμμετοχή πολιτών, συλλογικοτήτων και οργανώσεων που ζητούν δικαιοσύνη για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.
Eπιπλέον, σύμφωνα με εντολή της εισαγγελέως Λάρισας, η εκταφή του 22χρονου Ντένις πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα ώστε να γίνει η ταυτοποίησή του. Ωστόσο, αυτή η απόφαση δεν φαίνεται να ικανοποιεί ούτε τον πατέρα ούτε τους συγγενείς του 22χρονου που έχουν υποβάλει αντίστοιχα αιτήματα και επιμένουν στη διενέργεια των απαραίτητων τοξικολογικών εξετάσεων.
