28/06/2025

Δύο έως τώρα τα κρούσματα κορονοϊού από το Ντουμπάι

el-venizelos-skai-2-min

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού από τους Έλληνες που επιστρέφουν από το Ντουμπάι εντόπισε ο ΕΟΔΥ στο Ελ. Βενιζέλος. 

Και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε ανάμεσα στους εκδρομείς που επέλεξαν το Ντουμπάι προκειμένου να αλλάξουν χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα στα 207 rapid test που έγινα ήδη σε όσους επέστρεψαν στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.

Όπως έγινε γνωστό το πρώτο κρούσμα ήταν μια γυναίκα την οποία παρέλαβε από το αεροδρόμιο βαν της Πολιτικής Προστασίας και τη μετέφερε στο σπίτι της προκειμένου να τεθεί σε καραντίνα.

Σήμερα αναμένεται να επιστρέψουν από το Ντουμπάι κι άλλοι Έλληνες, οι οποίοι θα υποβληθούν σε τεστ και θα μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Τις τελευταίες μέρες οι εικόνες από τα ξέφρενα πάρτι στο Ντουμπάι, παρουσία επώνυμων Ελλήνων είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Ποιοι άλλαξαν χρόνο στο Nammos Dubai
Tο μεγαλοπρεπές πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο επιβλητικό Nammos Dubai τα είχε όλα: Φαγητό, χορό και γλέντι μέχρι πρωίας χωρίς μάσκες και περιορισμούς.

Όσο για το ποιοι Έλληνες βρέθηκαν στο περιβόητο πάρτι μεταξύ αυτών ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Κατερίνα Λιόλιου, ο Χάρης Σιανίδης, η Σοφία Χαρμαντά, ο Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Παναγιώτου, η Ιωάννα Μπέλα, η Σήλια Κριθαριώτη με την οικογένειά της και η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της.

Αυτοί και πολλοί άλλοι επέλεξαν το φημισμένο Nammos Dubai για να γιορτάσουν τον ερχομό του 2021, μακριά από lockdown, απολαμβάνοντας την απόλυτη χλιδή και ένα πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα που περιελάμβανε μεταξύ άλλων και πληθώρα Ελλήνων καλλιτεχνών και dj, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον Βασίλη Τσιλιχρήστο.