Φωτιά στο Μέτσοβο: Δύο σπίτια στις φλόγες – Σε πλήρη ετοιμότητα η Πυροσβεστική

Επικίνδυνη Πυρκαγιά στο Ανήλιο Μετσόβου
Μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε σε κατάσταση πανικού όταν το σπίτι της φλεγόταν στο Ανήλιο Μετσόβου. Ευτυχώς, εκείνη κατάφερε να διαφύγει από τη φωτιά, την ώρα που οι φλόγες έσβηναν την ευκαιρία για σωτηρία στη γειτονική της κατοικία.
Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 20:30 στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και η στενή απόσταση μεταξύ των δύο σπιτιών επέτρεψε στη φωτιά να επεκταθεί αμέσως. Οι ζημιές ήταν εκτενείς και στις δύο κατοικίες, όπως αποδείχθηκε ότι η κατάσταση εξελισσόταν ταχύτατα και επικίνδυνα.
Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έστειλε τρία οχήματα με πυροσβέστες. Οι άνδρες της υπηρεσίας εργάστηκαν σκληρά για να περιορίσουν τη φωτιά.Κατάφεραν έτσι να σταματήσουν την εξάπλωσή της προς άλλα σπίτια, προστατεύοντας την ευρύτερη περιοχή από μεγαλύτερους κινδύνους.



