08/09/2025

Γιαννακόπουλος: “Απαντώ στα υβριστικά σχόλια για την κόρη μου

Τους λόγους για τους οποίους έκανε χειρονομίες στο ΣΕΦ επιχείρησε να εξηγήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος , σε δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους λίγο πριν τη σημερινή συνάντησή του με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση . Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είπε αρχικά «στο πρώτο σύνθημα για την κόρη μου, έσφαλα, έκανα χειρονομία και αποβλήθηκα».

Γιαννακόπουλος: “Έκανα κ@λ@δάχτυλα επειδή έβριζαν την κόρη μου”

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Δηλώσεις και Αντιδράσεις

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιχείρησε να εξηγήσει τους λόγους πίσω από τις ενέργειές του στο ΣΕΦ, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στους δημοσιογράφους πριν από τη συνάντησή του με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δήλωσε αρχικά: «στο πρώτο σύνθημα για την κόρη μου, έσφαλα, έκανα χειρονομία και αποβλήθηκα».

«Είμαι ενήμερος ότι υπήρξαν 11 συνθήματα. Πήγα δύο φορές και το κατέγραψαν. Στην τρίτη δεν το έκαναν. Αναγκάστηκα να κάνω μια κίνηση και τελικά δεν παρακολούθησα το παιχνίδι. Αυτό ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω και τώρα βρίσκομαι εδώ, ενώ δεν θα έπρεπε να είμαι παρών σε αυτή την κατάσταση. Οι κύριοι Αγγελόπουλοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτού του συμβάντος καθώς ποτέ δεν πήραν ένα μικρόφωνο για να μιλήσουν», πρόσθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Νέα επίθεση στους Αγγελόπουλους

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο διοικητικός ηγέτης της πράσινης ΚΑΕ αναφέρθηκε στους αδελφούς Αγγελόπουλους λέγοντας: «Βγήκαν δημόσια και ισχυρίστηκαν ότι είπα εμετικά σχόλια για τις κόρες τους. Αυτό που πραγματικά είπα ήταν “δεν ακούτε ότι θα γαμ…ουν την κόρη μου;”. Αυτοί διαστρέβλωσαν τα λόγια μου».

«Και κάτι τελευταίο που ξέχασα προηγουμένως: Στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησαν βίντεο με ήχο όπου βρίζονταν η κόρη μου. Τους κάναμε μήνυση αλλά τόσες μέρες μετά κανείς δεν έχει ζητήσει συγγνώμη. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός», δήλωσε λίγο πριν συναντήσει τον Γιάννη Βρούτη.