27/01/2026

Καιρός: Τοπικές βροχές και θερμοκρασία που αγγίζει τους 24°C – Τι να περιμένουμε!

Τοπικές βροχές προβλέπονται στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα και κυρίως στις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και το πρωί στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή

Καιρός: Τοπικές βροχές και θερμοκρασία έως 26 βαθμούς Κελσίου






Καιρικές Προβλέψεις

Προβλέψεις Καιρού για την Ελληνική Επικράτεια

Στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα, όπως και στις Κυκλάδες και την Κρήτη, αναμένονται τοπικές βροχές με πιθανότητα καταιγίδων. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας οι νεφώσεις θα είναι λίγες και παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως βορειοανατολικές διευθύνσεις, με εντάσεις 3 έως 5 μποφόρ στα δυτικά και 4 έως 6 μποφόρ στα ανατολικά. Το πρωί στο Αιγαίο, οι άνεμοι μπορεί να φτάσουν τοπικά μέχρι τα 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει ελαφριά πτώση στις βόρειες περιοχές, όπου θα κυμανθεί από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στις υπόλοιπες περιοχές η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς και τοπικά στους Δωδεκάνησα τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία & Θράκη

Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στη Θράκη.

Άνεμοι: Βόρειοι-βορειοανατολικοί σε ένταση από 3 έως 4 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματα φτάνοντας τα τοπικά στους 5-6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Θα κυμανθεί μεταξύ των 11 και των 17 βαθμών Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία μπορεί να είναι πιο χαμηλή κατά περίπου τέσσερις έως πέντε βαθμούς.

Νησιά Ιονίου & Υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που κατά διαστήματα είναι περισσότερες στα ηπειρωτικά τμήματα.

Άνεμοι: Βόρειοι-βορειοανατολικοί που αγγίζουν τα επίπεδα των 3 -4 μποφόρ. 

Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 °C .Στα βόρεια τμήματα αυτή θα είναι περίπου τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία & Ανατολική Στερεά Ελλάδα

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά πυκνές με πιθανές τοποθεσίες βροχών καθώς επίσης σποραδικές καταιγίδες είναι πιθανές στα νότια会 .
< p >< strong > Άνεμος: Βόρειοι – βορείων διευθύνσεων στην κλίμακα των 4 -5& .Στα ανατολικά μπορούν προσωρινά να αγγίζουν τις εντάσεις του  .6 ή ακόμα και επτακομματικό (7) (&nbsp ; ).< / p >
< p >< strong > Θερμοκρασία :</span&gt ; Από</span&gt ;14</span> </ span></ span >< ! --Το σύστημα μας επέτρεψε να προσθέσουμε αυτά εξαιρετικά συστατικά στο λογισμικό--->
< //Π ΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -->