«Καραχάλιος: Η Συνάντηση με την Καρυστιανού που Πραγματοποιήθηκε Χάρη στον Νίκο Νικολόπουλο»
Το πώς έγινε η συνάντηση με την Μαρία Καρυστιανού και ποια ήταν τα θέματα συζήτησης αποκάλυψε ο επικοινωνιολόγος, Νίκος Καραχάλιος. «Όπως της είπα και εγώ μόλις με φώναξε, έκπληκτος της λέω ‘κυρία Καρυστιανού τιμώ τον αγώνα σας αλλά είναι ο αγώνας των Τεμπών, εκπροσωπείτε τους πάντες;’ Αυτή ήταν η πρώτη ερώτηση. Γιατί αν κάνουμε αυτή
Αποκαλύψεις για τη συνάντηση με την Μαρία Καρυστιανού
Ο επικοινωνιολόγος Νίκος Καραχάλιος μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με τη συνάντησή του με την Μαρία Καρυστιανού, αποκαλύπτοντας σημαντικά σημεία της συζήτησής τους. «Όπως της είπα και εγώ μόλις με φώναξε, έκπληκτος της λέω ‘κυρία Καρυστιανού τιμώ τον αγώνα σας αλλά είναι ο αγώνας των Τεμπών, εκπροσωπείτε τους πάντες;’ Αυτή ήταν η πρώτη ερώτηση.Γιατί αν κάνουμε αυτή την κίνηση – κάνετε – χωρίς να έχουμε, όχι την πλειοψηφία, τον απόλυτο αριθμό των συγγενών μαζί μας κινδυνεύουμε το ‘κύμα’ που έχετε ήδη δημιουργήσει να μας καταπιεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καραχάλιος.
Επιπλέον, σχολίασε τις δηλώσεις της Μαρίας Καρυστιανού σχετικά με το πώς γνωρίστηκαν μέσω κοινού φίλου και ότι δεν ήταν ενήμερη για το γεγονός ότι είναι σύμβουλος του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά: «Πώς τυχαία; Δηλαδή περπατάει ο Καραχάλιος στο δρόμο βρίσκουμε έναν κοινό γνωστό και λένε πάμε να πιούμε καφέ στα γραφεία της κυρίας Γρατσία; Με δουλεύετε;» ανέφερε.
Για τον άνθρωπο που δημιούργησε αυτή τη σύνδεση μεταξύ τους, τόνισε: «Ο κάποιος (σ.σ. κοινός γνωστός) είναι 30 χρόνια βουλευτής. Ο κάποιος είναι ένας από τους καλύτερούς μου φίλους στη ΝΔ. Ο κάποιος είναι πασίγνωστος πολιτικός. Ο κάποιος ήταν δίπλα στον Κώστα Καραμανλή. Ο κάποιος διετέλεσε υπουργός γραμματέας της ΝΔ και έχει όνομα. Να το πούμε; Και μπορείτε να τον καλέσετε κιόλας να το επιβεβαιώσει, είναι ο Νίκος Νικολόπουλος». Συνέχισε λέγοντας: «Γίνεται ο Νίκος ο Καραχάλιος να πάει σε ένα γραφείο, να γίνουν 5 συναντήσεις και να μην είναι γνωστό ποιος είμαι; Μα συστήνομαι όταν καλούν γι’ αυτό.»
Απαντώντας στην ερώτηση αν η πρόσκληση προήλθε λόγω σχεδίου για ίδρυση κόμματος ή κινήματος από την πλευρά της Μαρίας Καρυστιανού δήλωσε: «Μα γιατί αλλιώς να με φωνάξουν; Εγώ ήταν σαφές ότι από τη στιγμή που διαφοροποιήθηκε ο κ. Σαμαράς θα στήριζα τον κ. Σαμαρά και αυτό ακριβώς ξεκαθάρισα σε εκείνη.»
“Της λέω ‘εδώ είμαι ως επαγγελματίας.Θα σας βοηθήσω γιατί πιστεύω στα Τέμπη, προς Θεού όχι με αμοιβή pro bono (σ.σ. αφιλοκερδώς)’. Και τα Τέμπη είναι η κοινωνία,” υπογράμμισε επίσης. “Επομένως πρέπει πρώτα απ’ όλα ν’ αναρωτηθούμε αν οι γονείς υποστηρίζουν αυτήν την προσπάθεια.” Η επιτυχία του εγχειρήματος φαίνεται πως εξαρτάται από τη συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων πλευρών.
Κλείνοντας ανέφερε πως “της εύχομαι καλή επιτυχία”. Δείχνει έτσι μια στάση υποστήριξης προς εκείνη ενώ ταυτόχρονα δηλώνει ότι δεν αισθάνεται καθόλου εκνευρισμένος μαζί της.
