«Καταδίωξη θρίλερ τα ξημερώματα στην Αθήνα: Η αγωνία στους δρόμους»
Συνελήφθη το πρωί ένας 20χρονος στο κέντρο της Αθήνας μετά από επεισοδιακή καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε ένας αστυνομικός. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών εντόπισαν τα ξημερώματα στη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος τον Αγίων Αναργύρων, δύο ύποπτα οχήματα και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο. Οι οδηγοί των δύο

Σύλληψη 20χρονου στην Αθήνα μετά από καταδίωξη
Ένας νεαρός ηλικίας 20 ετών συνελήφθη το πρωί στο κεντρικό τμήμα της Αθήνας έπειτα από μια επεισοδιακή καταδίωξη,η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών εντόπισαν δύο ύποπτα οχήματα στη λεωφόρο Κηφισού κοντά στους Αγίους Αναργύρους νωρίς το πρωί και τους ζήτησαν να σταματήσουν για έλεγχο. Οι οδηγοί των οχημάτων δεν συμμορφώθηκαν και επιτάχυναν, παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες κατά την προσπάθειά τους να ξεφύγουν.
Τελικά, οι αρχές κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τα δύο αυτοκίνητα στο Περιστέρι και συνέλαβαν έναν από τους οδηγούς. Όμως,ο οδηγός του δεύτερου οχήματος επιτάχυνε ξανά και παρέσυρε έναν αστυνομικό,ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «401» για τις απαραίτητες φροντίδες.
Λίγο αργότερα,οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα που αναζητούσαν στη περιοχή του Χίλτον. Αφότου το ακινητοποίησαν με επιτυχία, προχώρησαν στη σύλληψη του 20χρονου οδηγού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος των αστυνομικών καθώς επίσης και για βία κατά δημοσίων υπαλλήλων,επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια.