28/07/2026

Θλιβερό Τέλος για 71χρονο Θύμα της Πυρκαγιάς στην Τραπεζίτσα Κοζάνης

Υπέκυψε στα τραύματα του ο 71χρονος που υπέστη εγκαύματα κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς που ξέσπασε την Κυριακή στην Τραπεζίτσα Κοζάνης. Ο 71χρονος είχε διακομιστεί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο. Η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει το απόγευμα της Κυριακής σε χαμηλή βλάστηση και για την κατάσβεσή της είχαν κινητοποιηθεί 22 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρων της 8ης ΕΜΟΔΕ

Στην Ισπανία για ακόμα 24 ώρες η ελληνική αποστολή εναέριων μέσων

Εδυσε η καρδία μας από την είδηση του θανάτου του 71χρονου άνδρα, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά από εγκαύματα κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την Κυριακή στην Τραπεζίτσα, στην περιοχή της Κοζάνης.

Ο άτυχος άνδρας είχε μεταφερθεί άμεσα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, μετά την αρχική εκδήλωση της φωτιάς, η οποία είχε ξεσπάσει το απόγευμα της Κυριακής σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση. Για την επιτυχή κατάσβεση της πυρκαγιάς, είχαν κινητοποιηθεί σημαντικές δυνάμεις, περιλαμβάνοντας 22 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρων της 8ης ΕΜΟΔΕ, 6 πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και 1 ελικόπτερο και 3 αεροσκάφη. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες, η υγεία του 71χρονου δεν βελτιώθηκε και υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.