09/06/2026

Κέντρικ Ναν: Εξετάζει μια πρωτοφανή πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ για να εκπροσωπήσει το Κατάρ

Ο Κέντρικ Ναν  μπορεί τη δεδομένη στιγμή να έχει στο μυαλό του… μόνο το Game 4 στους τελικούς της Greek Basketball League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αλλά πολύ σύντομα θα κληθεί ν’ αποφασίσει για μια… εξωπραγματική οικονομική πρόταση. Αυτή… δεν αφορά σύλλογο, αλλά εθνική ομάδα. Ενόψει της πρώτης παρουσίας της εθνικής ανδρών του

Ο Κέντρικ Ναν, παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ο νους του βρίσκεται αποκλειστικά στο Game 4 των τελικών της Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ετοιμάζεται να λάβει μια εξαιρετικά σημαντική απόφαση. Η απόφαση αυτή αφορά μια «εξωπραγματική» οικονομική πρόταση, η οποία όμως δεν προέρχεται από κάποιον σύλλογο, αλλά από εθνική ομάδα.

Με αφορμή την επικείμενη πρώτη συμμετοχή της εθνικής ανδρών του Κατάρ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Ομοσπονδία της χώρας έχει καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στον Αμερικανό γκαρντ του Παναθηναϊκού. Στόχος είναι να αποκτήσει τη θέση του «νατουραλιζέ» παίκτη. Το συνολικό ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ αντιστοιχεί σε πενταετές συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι το Κατάρ θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2027, το οποίο θα λάβει χώρα από τις 27 Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου του επόμενου έτους, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για το μπάσκετ της χώρας.