26/06/2025

Κεραμεικός: Ο 50χρονος πότιζε ναρκωτικά τις δύο αιχμάλωτες ανήλικες πριν τις βιάσει

1479462-police-930-2

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον εφιάλτη που έζησαν δύο ανήλικες κοπέλες στα χέρια ενός 50χρονου Πακιστανού στον Κεραμεικό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο δράστης που κρατούσε αιχμάλωτα τα δύο κορίτσια, ηλικίας 16 και 17 ετών, σε διαμέρισμα της περιοχής φαίνεται πως ήταν ντίλερ ναρκωτικών.

Η υπόθεση έγινε γνωστή τα μεσάνυχτα της Κυριακής όταν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ είδαν τις δύο Ελληνίδες να τρέχουν πανικοβλημένες και τρομοκρατημένες στο δρόμο, προσπαθώντας να γλιτώσουν. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ κατάλαβαν αμέσως ότι κάποιος τις καταδιώκει και όντως λίγο αργότερα είδαν τον 50χρονο να τρέχει πίσω τους για να τις πιάσει, ημίγυμνος και φωνάζοντας. Οι Αρχές τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν με τα θύματα να είναι σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, ο δράστης προσέγγισε τις ανήλικες και κατάφερε να τις πείσει ότι θα τις βοηθήσει να λύσουν σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος.