Κέρδισε το δικαστήριο o Νόβακ Τζοκοβιτς: Mένει στην Αυστραλία και παίζει στο Australian Open

O Νόβακ Τζόκοβιτς βγήκε νικητής στο δικαστήριο για την έγκριση της βίζας του και παραμονής του ουσιαστικά στην Αυστραλία προκειμένου να αγωνιστεί στο Australian Open. Το δικαστήριο διέταξε την κυβέρνηση να τον απελευθερώσει από την κράτηση και να αποκαταστήσει τη βίζα που είχε ακυρώσει επειδή ο Σέρβος τενίστας δεν έχει εμβολιαστεί για τον κορονοϊό.
Ο δικαστής Άντονι Κέλι άκουσε τους δικηγόρους του Σέρβου τενίστα με προσοχή και πείσθηκε πως «ο κ. Τζόκοβιτς είναι ειλικρινής, αυτό καταλαβαίνω από εκείνον», πριν αναρωτηθεί «τι άλλο μπορούσε άραγε να κάνει;».
BREAKING: Novak Djokovic has won his appeal against deportation from Australia after border officials previously ruled he did not meet the criteria for an exemption to entry requirements
Read more: https://t.co/0ns3sadKpb
📺 Sky 501, Virgin 602, Freeview 233 and YouTube pic.twitter.com/1SjwMnQitO
— Sky News (@SkyNews) January 10, 2022