25/06/2025

Κλειδώθηκαν σε οίκο ανοχής για να αποφύγουν τον έλεγχο – 26 συλλήψεις

oikos anohis mpourd

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες όταν σε έλεγχο της Αστυνομίας στην περιοχή της Ομόνοιας, πελάτες και εργαζόμενες σε οίκο ανοχής κλειδώθηκαν μέσα στο κτήριο για να αποφύγουν τον έλεγχο!

Στο πλαίσιο ελέγχων για παράνομη λειτουργία οίκων ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκε σε διώροφο κτίριο στην περιοχή της Ομόνοιας, οίκος ανοχής, εντός του οποίου παρευρίσκονταν δεκάδες άτομα. Αστυνομικοί επιχείρησαν να διενεργήσουν τον σχετικό έλεγχο, στη θέα τους όμως όσοι ληταν εντός σφράγισαν από μέσα την κεντρική είσοδο και τις εσωτερικές πόρτες, προκειμένου να αποτρέψουν τον έλεγχο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οργανώθηκε επιχείρηση εισόδου στον οίκο ανοχής, με την παρουσία εισαγγελέα, εντός του οποίου βρέθηκαν δύο γυναίκες, ως προσωρινά υπεύθυνες να λειτουργούν οίκο ανοχής παραβιάζοντας την επανασφράγιση του, που είχε τεθεί από τον Δήμο Αθηναίων.

Απίστευτο σκηνικό στην Ομόνοια: Κλειδαμπαρώθηκαν σε οίκο ανοχής για να αποφύγουν τον έλεγχο – Εγιναν 26 συλλήψεις
Επισης βρέθηκαν εννέα γυναίκες ως εργαζόμενες και δεκαπέντε άνδρες ως πελάτες, παραβιάζοντες άπαντες τις Διατάξεις περί αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού.

“Βροχή” τα πρόστιμα και 7 απελάσεις
Σε όλους τους συλληφθέντες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στον εκμισθωτή και ιδιοκτήτη του κτιρίου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και στις προσωρινά υπεύθυνες διοικητικό πρόστιμα 3.000 ευρώ.

Επιπρόσθετα, σε βάρος 7 εκ των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Α.Τ. Ομονοίας, για παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών και θα εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο της απέλασης.