Κυλλήνη: Επαγγελματική Διάρρηξη στα Εκδοτήρια Εισιτηρίων – Οι Αρχές ερευνούν υπόθεση υψηλού ρίσκου
Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμεναρχείο Κυλλήνης για την διάρρηξη που συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης (5/5) στα εκδοτήρια των εισιτηρίων για τις γραμμές Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ένα άκρως επαγγελματικό χτύπημα ως προς την οργάνωση, καθώς κατέστρεψαν τις κάμερες ασφαλείας πριν μπουν στους χώρους των γραφείων, από την πίσω πλευρά του
Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμεναρχείο Κυλλήνης μετά την διάρξη που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, 5 Μαΐου, στα εκδοτήρια εισιτηρίων για τα δρομολόγια προς Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη.
Τα αρχικά στοιχεία της έρευνας υποδεικνύουν ένα άκρως επαγγελματικό χτύπημα, με τους δράστες να επιδεικνύουν αξιοσημείωτη οργάνωση. Πριν προβούν στην παραβίαση των χώρων των γραφείων, φρόντισαν να απενεργοποιήσουν τις κάμερες ασφαλείας, εισερχόμενοι από την πίσω πλευρά του κτιρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, η διάρρηξη πραγματοποιήθηκε περίπου στις 4:20 τα ξημερώματα, με τον συναγερμό να ενεργοποιείται μόλις δύο λεπτά αργότερα, στις 4:22.
Παρόλο που αρχικά είχαν κυκλοφορήσει φήμες για αφαίρεση χρηματικού ποσού 50.000 ευρώ, οι πιο πρόσφατες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα σημαντικά μικρότερο ποσό, που εκτιμάται γύρω στις 5.000 ευρώ.
