Λούτσα: Επιβάτης έσπαγε τα τζάμια σε λεωφορείο και φώναζε «θα σας σκοτώσω»

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό περιστατικό βρέθηκαν οι περίπου 20 επιβάτες και ο οδηγός λεωφορείου της γραμμής 304, το οποίο κατευθυνόταν προς τη Λούτσα όταν ξαφνικά, άνδρας που επιβιβάστηκε στο λεωφορείο, προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές απειλώντας όποιον έβλεπε μπροστά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ανέβηκε στην 5η στάση Βραυρώνας και λίγα λεπτά αργότερα έσπασε τους υαλοκαθαριστήρες του οχήματος και ξεκίνησε να σπάει τα τζάμια φωνάζοντας ταυτόχρονα «θα σας σκοτώσω όλους».
Ο ίδιος υποστήριζε ότι σε προηγούμενο δρομολόγιο δεν τον είχαν αφήσει να επιβιβαστεί στο λεωφορείο.
Ο οδηγός προσπάθησε αρχικά να τον ηρεμήσει, αλλά όταν κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό, καθώς ο επιβάτης είχε χάσει για τα καλά την ψυχραιμία του, ζήτησε από όλους τους υπόλοιπους επιβάτες να κατέβουν από το όχημα και τερμάτισε το δρομολόγιο.