Μαρέβα Μητσοτάκη: «Ντροπή και Fake News» για το δημοσίευμα σχετικά με την επιστροφή της κόρης της από το Ντουμπάι
«Ντροπή» έγραψε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρέβα Μητσοτάκη, με αφορμή το δημοσίευμα που ανέφερε ότι η κόρη της, Σοφία, «δραπέτευσε» με ιδιωτικό τζετ από το Ντουμπάι. Η σύζυγος του Πρωθυπουργού αναδημοσίευσε την ανάρτηση της κόρης της, γράφοντας: «Ντροπή, Fake News». Μάλιστα, η Μαρέβα Μητσοτάκη συνόδεψε την ανάρτησή της με δύο
«Ντροπή», δήλωσε ρητά η Μαρέβα Μητσοτάκη μέσω story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αντιδρώντας σε δημοσίευμα που παρουσίαζε την κόρη της, Σοφία, να «δραπετεύει» από το Ντουμπάι με ιδιωτικό τζετ. Η σύζυγος του Πρωθυπουργού, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση της κόρης της, χαρακτήρισε το δημοσίευμα ως «Ντροπή, Fake News», συνοδεύοντάς την μάλιστα με δύο emojis εμετού.
Δείτε την ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη:
…
Σοφία Μητσοτάκη: «Η ξεφτίλα δεν έχει όρια»
Νωρίτερα, η Σοφία Μητσοτάκη είχε εκφράσει την οργή της με μια δική της ανάρτηση, απορρίπτοντας ως fake news το δημοσίευμα με τίτλο: «Ακόμη μία πρόκληση στον ελληνικό λαό που στενάζει από την ακρίβεια – Mε ιδιωτικό Tζετ “δραπέτευσε” η Σοφία Μητσοτάκη από το Ντουμπάι – Ο λογαριασμός ύψους 50.000 ευρώ πάει στους Έλληνες φορολογούμενους».
Στην ανάρτησή της, η Σοφία Μητσοτάκη ανέφερε:
«Ήθελα να ήξερα ποιος κρύβεται πίσω από τη διασπορά τέτοιων fake news και με τόση ευκολία αναπαράγει ανακριβείς πληροφορίες. Προγραμματισμένη πτήση επαναπατρισμού της Aegean από το Ομάν πήρα, μαζί με πολλούς άλλους Έλληνες που είχαν ζητήσει να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Μάλιστα, ήταν η πέμπτη πτήση επαναπατρισμού από την ευρύτερη περιοχή, όχι η πρώτη ούτε η δεύτερη. Είναι πραγματικά αδιανόητη η προσβολή που νιώθω βλέποντας να διακινούνται τόσο ανυπόστατες πληροφορίες. Αν το συγκεκριμένο site δεν κρυβόταν πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου, θα είχα ήδη κινηθεί νομικά. Η ξεφτίλα, δυστυχώς, δεν έχει όρια».
