Μάρκο Νίκολιτς: “Σοκαρισμένος από όσα είδα – Δείτε το βίντεο!
Η ΑΕΚ είχε στα χέρια της μία τεράστια ευκαιρία να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Super League, αλλά δεν “τελείωσε” το ματς όταν μπορούσε με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί στο φινάλε του αγώνα. Η διαιτησία ήταν κάτι που δεν άρεσε στους ανθρώπους της “Ένωσης”, καθώς μετά το ξέσπασμα του
Η ΑΕΚ χάνει την ευκαιρία για νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Η ΑΕΚ είχε μία σπουδαία ευκαιρία να αποσπάσει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Super League, αλλά δεν κατάφερε να “κλειδώσει” το ματς όταν είχε την ευχέρεια, με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί στο τέλος. Η διαιτησία προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στους ανθρώπους της “Ένωσης”, καθώς ο Μάριος Ηλιόπουλος ξέσπασε σε μια σφοδρή κριτική και ο προπονητής Μάρκο Νίκολιτς αντέτεινε με βαριά λόγια.
Αντιδράσεις μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα
Ο Ολυμπιακός πήγε στην “OPAP Arena” με σκοπό να επιτύχει μία ακόμα ψυχολογική νίκη που θα τον ανέβαζε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά οι συνθήκες ήταν υπέρ της ΑΕΚ. Η “Ένωση” ήταν σε καλή φόρμα, έχοντας πετύχει σημαντικές νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια και υποστηρίζοντας από έναν κόσμο που ανυπομονούσε για τέτοιες αναμετρήσεις. Ωστόσο, τα καπνογόνα έφεραν περισσότερα προβλήματα παρά οφέλη στην ομάδα.
Η διακοπή του αγώνα μετά το πρώτο γκολ των γηπεδούχων άλλαξε την ατμόσφαιρα και συνέτεινε στην τιμωρία που ενδέχεται να επακολουθήσει στις επόμενες αγωνιστικές λόγω των πυρσών που καταγράφηκαν τις τελευταίες δύο χρόνια.
Σφοδρές αντιδράσεις από τους ανθρώπους της ΑΕΚ
Όταν ακουγόταν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή μετά την ισοφάριση των “ερυθρολεύκων”, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ξεχείλισαν από θυμό.Ο Μάριος Ηλιόπουλος εκφράστηκε έντονα για τα τεκταινόμενα και ο Μάρκο Νίκολιτς, μιλώντας για προσβολή στο άθλημα, συμφώνησε μαζί του.
“Ποδοσφαιρικά μιλώντας το κλειδί του αγώνα ήταν η διπλή ευκαιρία που δεν μας επέτρεψε να πετύχουμε δεύτερο γκολ. Είχαμε μια ωραία κεφαλιά από τον Λούκα Γιόβιτς, η οποία ακολουθήθηκε από ένα ριμπάουντ του Πινέδα και βρήκε δοκάρι. Αυτή η φάση θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε επιτυχημένες προσπάθειες για τρίτο ή τέταρτο γκολ.”
“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τις προσπάθειές τους. Είναι αθλητές με θετική νοοτροπία και δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό.” πρόσθεσε ο Νίκολιτς σημειώνοντας τη λύπη τους μετά την ήττα.
Τα σχόλια του Νίκολιτς σχετικά με τη διαιτησία
“Λυπάμαι πραγματικά για αυτήν την τρομακτική κατάσταση που βιώνουμε στη διαιτησία… Οι παίκτες μου εργάζονται σκληρά στις προπονήσεις και γνωρίζουμε πως θα χρειαστεί πάλι να αντιμετωπίσουμε αντίστοιχες συνθήκες.” δήλωσε χαρακτηριστικά.
“Δυστυχώς έχουμε ξαναδιαπιστώσει ότι αυτά τα προβλήματα υπάρχουν παντού. Το συναίσθημα αυτής της εμπειρίας είναι αφάνταστα απογοητευτικό – αισθάνομαι ως αν θέλω να ξεράσω”. Κατέληξε λέγοντας πως η κατάσταση είναι απαράδεκτη και τόνισε ότι παραμένει περήφανος για τους παίκτες του ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
