05/02/2026

«Μεταγραφές Super League: Ο Παναθηναϊκός στο κυνήγι του Γιάγκουσιτς, ο Ατρόμητος προχωράει για Πνευμονίδη!»

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πει ακόμα την τελευταία λέξη στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και φουλάρει για την απόκτηση του Αντριάνο Γιάγκουσιτς. Διαβάστε:  Παναθηναϊκός, Μπενίτεθ: “Δεν μπορώ να πιστέψω πώς έγινε αυτό το πέναλτι, πρέπει να πάμε να κερδίσουμε στην Τούμπα” (Βίντεο) Μια μέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία των χειμερινών μεταγραφών ο Παναθηναϊκός επανήλθε για τον

Super League, μεταγραφές: Θέλει Γιάγκουσιτς ο Παναθηναϊκός, κοντά σε Πνευμονίδη ο Ατρόμητος

Ο Παναθηναϊκός στο Μεταγραφικό Παιχνίδι: Γιάγκουσιτς στο Πολυάσχολο Στόχαστρο

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αναζητά προσφορές και δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο των χειμερινών μεταγραφών, καθώς επιδιώκει να αποκτήσει τον Αντριάνο Γιάγκουσιτς.

Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τις μεταγραφές του χειμώνα, οι πράσινοι επανήλθαν δυναμικά με νέο ενδιαφέρον για τον 20χρονο Κροάτη μεσοεπιθετικό της Σλάβεν Μπέλουπο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πατρίδα του νεαρού παίκτη, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων έχουν ενταθεί.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ είχε προηγουμένως εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά δεν κατάφερε να συμφωνήσει με τη Σλάβεν Μπέλουπο για το ποσό που ζητούσε (3 εκατομμύρια ευρώ συν ποσοστό αποδοχής).Η ομάδα του Ζάγκρεμπ προσέφερε 2 εκατομμύρια ευρώ αντί αυτού και κατέληξε χωρίς αποτέλεσμα.

Αυτό άφησε ανοιχτό το πεδίο δράσης για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιδιώκει ενεργητικά την ολοκλήρωση αυτής της δύσκολης μεταγραφής σε περιορισμένο χρόνο.

Aντίστοιχες Διαπραγματεύσεις στον Ατρόμητο

Στον άλλο πόλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ατρόμητος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό σχετικά με την απόκτηση του Σταύρου Πνευμονίδη μέσω δανεισμού διάρκειας 18 μηνών. Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται ότι βλέπουν θετικά αυτή την εξέλιξη ως ευκαιρία ανάπτυξης για τον 19χρονο εξτρέμ στην Super League.

Ο Πνευμονίδης συμμετείχε στην αποστολή του Ολυμπιακού στον αγώνα κατά της Astera AKTOR και έχει καταγράψει φέτος πέντε συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια της πρώτης ομάδας — δύο στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο καθώς και μια εμφάνιση στη Champions League ως αλλαγή κόντρα στην Πάφο.Υπήρξε επίσης μέλος της Β’ ομάδας όπου σημείωσε τρεις γκολ και μία ασίστ στις δώδεκα συνολικά συμμετοχές στη Super League 2.

Επιπλέον, ο νεαρός είναι γνωστό ότι υπηρέτησε στην Κ19 ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2024. Κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας είχε εντυπωσιακή παρουσία στα φιλικά παιχνίδια καλύπτοντας τις απαιτήσεις όλων με δύο γκολ και τρεις ασίστιναντες!