06/12/2025

«Νεκτάριος Τριάντης: Ο Νέος Ήρωας που Σημαδεύει την Εθνική Ελλάδος με τα “Γαλανόλευκα”! »

Το τμήμα σκάουτινγκ στην Εθνική Ελλάδος συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μιας και κατάφεραν να πείσουν τον Νεκτάριο Τριάντη να πάρει την υπηκόοτητα και να παρατήσει στα… κρύα του λουτρού την Αυστραλία για να φορέσει τα “γαλανόλευκα”, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι πλήρως ενημερωμένος. Διαβάστε ακόμη: Νεκτάριος Τριάντης: Το αστέρι της Χιμπέρνιαν “βγάζει μάτια”

Εθνική Ελλάδος: Αποφάσισε να παίξει με τα “γαλανόλευκα” ο Νεκτάριος Τριάντης!

Νεκτάριος Τριάντης: Νέες Ευκαιρίες για την Εθνική Ελλάδας

Η ομάδα σκάουτινγκ της Εθνικής Ελλάδας συνεχίζει να διαπρέπει, καθώς κατάφερε να πείσει τον Νεκτάριο Τριάντη να αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα και να αφήσει πίσω του την Αυστραλία για να ενταχθεί στην εθνική μας ομάδα.Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πλήρως ενημερωμένος σχετικά με αυτήν την εξέλιξη.

Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος ανήκει στη Σάντερλαντ και έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί φέτος στην Premier League, προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με τη Χιμπέρνιαν στη Σκωτία. Η επιτυχία του δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς βρέθηκε ανάμεσα στους υποψηφίους για τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς στη χώρα.

Η στρατηγική της Εθνικής Ελλάδας έχει αρχίσει ήδη να αλλάζει υπό την καθοδήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι προσπάθειες των διεθνών έχουν κερδίσει τις καρδιές των φιλάθλων και η λειτουργία της ομάδας εκτός γηπέδου δείχνει επίσης σημάδια βελτίωσης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) δίνουν έμφαση σε κάθε ποδοσφαιριστή που μπορεί να ενισχύσει το “εθνόσημο”,εφόσον υπάρχει κάποια σύνδεση με τη χώρα μας. Αυτή η προσέγγιση είχε θετικά αποτελέσματα στο παρελθόν με περιπτώσεις όπως αυτές των Χρήστου Ζαφείρη και Κωνσταντίνου Καρέτσα,οι οποίοι επέλεξαν τελικά την Ελλάδα παρά τις προτάσεις από άλλες χώρες.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, ο Νεκτάριος Τριάντης φαίνεται ότι θα ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι. Αν και μεγάλωσε στην Αυστραλία και αγωνίστηκε στις μικρές ηλικίες με τους “καγκουρώ”, η πίεση από την ΕΠΟ και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη φαίνεται ότι επηρεάσαν θετικά την απόφασή του.

“Για μένα, οι γονείς μου είναι Έλληνες κι έχω μεγαλώσει σε ένα ελληνικό νοικοκυριό στο Σίδνεϊ, επομένως η Ελλάδα κατέχει μια σημαντική θέση στην καρδιά μου,” είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή του, κάτι που αποδεικνύει τη βαθιά σύνδεσή του με τη χώρα μας.