«Νότιγχαμ Φόρεστ: Στο παιχνίδι για τον Λιβάκοβιτς – Εξελίξεις με τη Φενερμπαχτσέ!»
Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και σύμφωνα με αποκάλυψη του “Guardian” (την οποία έχουν αναπαράγει πολλά μέσα), βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη Φενερμπαχτσέ για την απόκτηση του Ντόμινικ Λιβάκοβιτς ο οποίος δεν υπολογίζεται μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο έμπειρος Κροάτης τερματοφύλακας φέρεται ότι

Διαπραγματεύσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Λιβάκοβιτς
Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει να είναι ενεργή στο μεταγραφικό μέτωπο του καλοκαιριού. Σύμφωνα με πληροφορίες από το “Guardian”, οι “Reds” βρίσκονται σε συνομιλίες με τη Φενερμπαχτσέ για την απόκτηση του τερματοφύλακα Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής φέτος υπό την καθοδήγηση του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο έμπειρος Κροάτης πορτιέρης φαίνεται να είναι η προτίμηση της ομάδας για να ενισχύσει τη θέση του τερματοφύλακα, πλαισιώνοντας τον Ματζ Σελς και πιθανώς αναλαμβάνοντας κεντρικό ρόλο.
Συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις
Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με τη Φενερμπαχτσέ σχετικά με την απόκτηση του 30χρονου Λιβάκοβιτς, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν βασικός τερματοφύλακας. Ωστόσο, αυτή τη χρονιά βρίσκεται εκτός πλάνων καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο επιλέγει τον Ιρφάν Τσαν Εγριμπαγιάτ τόσο στα παιχνίδια της Super Lig όσο και στα προκριματικά του Champions League. Ο Κροάτης εντάχθηκε στην ομάδα της Τουρκίας το 2023 και έχει πραγματοποιήσει συνολικά 72 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
🚨 Nottingham Forest are in talks to sign ‘keeper Dominik Livakovic from fenerbahce. (Source: @guardian_sport)
Ο Λιβάκοβιτς είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Κροάτες τερματοφύλακες των τελευταίων δέκα ετών, έχοντας ήδη καταγράψει 66 συμμετοχές με την εθνική ομάδα και κλέψει τις εντυπώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια υπηρέτησε ως βασικός τερματοφύλακας στη Φενέρ, αποδεικνύοντας την αξία του στη Super Lig μέσω εξαιρετικών αποκρούσεων που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.
🔴🌳 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦𝗙𝗘𝗥 𝗥𝘂𝗺𝗼𝘂𝗿: Nottingham Forest are in talks with Fenerbahce over a deal for goalkeeper Dominik livakovic. #NFFC [@guardian_sport]
Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο Κροάτης θα γίνει η ένατη προσθήκη της ομάδας υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Μαρινάκη φέτος, καθώς η Νότιγχαμ κινείται γρήγορα στο μεταγραφικό παράθυρο επενδύοντας ήδη πάνω από 161 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας. Στην ομάδα έχουν προσληφθεί οι Ιγκόρ Ζεσούς, Νταν Εντόϊ και άλλοι παίκτες όπως οι Τζέιμς ΜακΑτί και Αρνό Καλιμουέντο ενώ ο Γκαν αποκτήθηκε ως ελεύθερος κι ο Ντούγκλας Λουίς δανεικός από τη Γιουβέντους.