Παναθηναϊκός: Ο Χρήστος Κόντης αναλύει το ματς με Φέγενορντ – ‘Επιθετικοί, αλλά το πληρώνουμε όταν σκοράρουμε πρώτοι!
Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται εκτός με την Φέγενορντ για την 3η αγωνιστική της league phase του Europa League , με τον Χρήστο Κόντη να δίνει πολλές λεπτομέρειες στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Μάλιστα αυτό δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο του ματς ως υπηρεσιακός προπονητής καθώς ο Ράφα Μπενίτεθ είναι προ των πυλών. Διαβάστε: Παναθηναϊκός: Πότε

Συνάντηση Παναθηναϊκού με τη Φέγενορντ στην Ευρώπη
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φέγενορντ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.Ο Χρήστος Κόντης αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, ενώ ενδέχεται να είναι η τελευταία του εμφάνιση ως προσωρινός προπονητής, καθώς ο Ράφα Μπενίτεθ πλησιάζει στην ομάδα.
Ο Κόντης ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει επιθετική φιλοσοφία που διαπερνά το DNA του συλλόγου αλλά παρατήρησε ότι η ομάδα παρουσιάζει αδυναμία όταν προηγείται στο σκορ.
Όσα δήλωσε ο Χρήστος Κόντης:
Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στον αγώνα:
«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ικανή ομάδα. Επειδή αυτοί έχουν ξεκινήσει δυσκολότερα από ότι περίμεναν, σίγουρα θα επικεντρωθούν σε αυτό το παιχνίδι, παρά το γεγονός πως έχουν ένα ντέρμπι το Σαββατοκύριακο.Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια.»
«Είναι σημαντικό να θυμόμαστε τι συνέβη σε εκείνον τον κακό 15λεπτο κόντρα στη Γκόου Αχέντ Ικλς. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και συμπαγείς,προσπαθώντας πάντα να εφαρμόζουμε την δική μας τακτική όποτε υπάρχει ευκαιρία.»
Για τις προσαρμογές λόγω αντιπάλου:
«Όταν παίζεις ως Παναθηναϊκός δεν μπορείς εύκολα να μεταβάλλεις τον τρόπο παιχνιδιού σου.Ωστόσο αναγνωρίζουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και έχουμε ήδη εξετάσει αυτά τα στοιχεία.»
“Εμείς θα πρέπει με βάση και την εικόνα του αντιπάλου να βάλουμε τα δικά μας στοιχεία”.
Σχετικά με την αναλογία με τον αγώνα κατά της Γιούνγκ Μπόις:
«Υπήρχαν πολλές ομοιότητες τότε καθώς οι Ελβετοί ήταν επίσης μια επιθετική ομάδα που πίεζε ψηλά. Ελπίζω οι παίκτες μου να δείξουν αντίστοιχη απόδοση και αποτελεσματικότητα.»
Το σχέδιο για τον αγώνα εναντίον της Φέγενορντ
“Η επιτυχία εξαρτάται από την διάθεση των παικτών.”
“Το ματσάρισμα δεν είναι μόνο θέμα στρατηγικής αλλά κυρίως θέλησης.”
Προγραμματισμός στο παιχνίδι:
“Η αρχική στρατηγική θα πρέπει ίσως να είναι πιο συγκρατημένη ώστε πρώτα απ’ όλα ,οι παίκτες μας καταλάβουν πώς κινείται η αντίπαλος.”
Pαναθηναϊκος: Ο Άνταμ Τσέριν σχολιάζει τις προοπτικές της ομάδας
Ο Άνταμ Τσέριν εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του μιλώντας για τις προκλήσεις που αντιμετωπίσει η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι σημειώνοντας πως όλοι χρειάζεται να παραμένουν πιστοί στις οδηγίες.
# Για το αν μπορεί η ομάδα να “ξεχάσει” το προηγούμενο αποτέλεσμα :
“Αυριο έχουμε έναν ισχυρό αντίπαλο σε μια ωραία αρένας υπό θερμή υποστήριξη.”
- Να περιορίσουμε τους χώρους!
- Αυτό που απαιτείται είναι επαγρύπνηση ώστε οι αντίπαλοι δε βρούν ευκαιρίες.”.
- Έχουμε ποιοτικούς παίκτες ικανότατους για τέτοιες δοκιμασίες.”
- Θα θελαμε τρεις βαθμούς σήμερα!”.
.
.
.
.
