ΠΑΣΟΚ απαντά στην Νέα Δημοκρατία για τον Σδούκο: «Απαράδεκτο να μιλά για διαγραφές το κυβερνών κόμμα»
«Πάει πολύ να μιλά για διαγραφές η Νέα Δημοκρατία» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε σχόλιο του για τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος Αλεξάνδρας Σδούκου σχετικά με τον Γιάννη Σγουρό. Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι «ο κ. Σγουρός είναι ένας πολιτικός με μακρά εμπειρία, με ήθος και όπως και ο ίδιος εξήγησε σε ανάρτηση του
«Πάει πολύ να μιλά για διαγραφές η Νέα Δημοκρατία», τονίζει το ΠΑΣΟΚ σε σχόλιό του, αντιδρώντας στις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, Αλεξάνδρας Σδούκου, σχετικά με τον Γιάννη Σγουρό.
Το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι «ο κ. Σγουρός είναι ένας πολιτικός με μακρά εμπειρία, με ήθος» και, όπως εξήγησε και ο ίδιος σε ανάρτησή του, «ο δημόσιος διάλογος πρέπει να διεξάγεται με επιχειρήματα και χωρίς οξύτητα».
«Αυτό φυσικά πρέπει να ισχύει αμοιβαία», προσθέτει το ΠΑΣΟΚ, για να σημειώσει ότι «πάει πολύ, όμως, να μιλά για διαγραφές η Νέα Δημοκρατία», επισημαίνοντας τα εξής:
- Δεν είχε το πολιτικό σθένος να διαγράψει τα εμπλεκόμενα στελέχη της στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
- Δεν διέγραψε την πρώην ευρωβουλευτή της, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, και τους πρώην τομεάρχες Αποδήμων και Αυτοδιοίκησης, ακόμη και μετά την πρωτόδικη καταδίκη τους, για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων χιλιάδων πολιτών.
- Διατηρεί στις τάξεις της τον κ. Αυγενάκη, ο οποίος είχε διαπληκτιστεί με υπάλληλο στο αεροδρόμιο της Αθήνας, και τον βουλευτή κ. Κυριαζίδη, ο οποίος είχε εκστομίσει μέσα στο κοινοβούλιο προσβλητικές εκφράσεις για το γυναικείο φύλο.
- Ο Κυβερνητικός της Εκπρόσωπος απείλησε με μηνύσεις και αγωγές τον δημοσιογράφο Χρήστο Αβραμίδη για τις ερωτήσεις του στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
«Ως εδώ με την υποκρισία», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.
