«Πλεύρης: Καταγγέλλει Υποκρισία της Αριστεράς – Αντιδράσεις για τα σχόλια σχετικά με τον Χρήστο»
Νέα ανάρτηση έκανε ο Θάνος Πλεύρης σχετικά με τα όσα υποστήριξε ο κ. Ράμμος για τη Banda Etopica. Σε ανάρτησή του στο «X» o κ. Πλεύρης κάνει λόγο για «Υποκρισία της Αριστεράς». Συγκεκριμένα αναφέρει: «Υποκρισία της Αριστεράς. Όσοι υποστήριξαν τη θέση του κ. Ράμμου που είπε επί λέξει: «σε μια σύγχρονη δημοκρατία και σε ένα
Θάνος Πλεύρης: Η Υποκρισία της Αριστεράς σχετικά με τη Banda Etopica
Ο Θάνος Πλεύρης δημοσίευσε πρόσφατα μια νέα ανάρτηση αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Ράμμου για τη Banda Etopica. Μέσα από την πλατφόρμα «X», ο κ. Πλεύρης χαρακτήρισε την κατάσταση ως «Υποκρισία της Αριστεράς». Συγκεκριμένα επεσήμανε:
«Υποκρισία της Αριστεράς. Όσοι υποστήριξαν τη θέση του κ. Ράμμου που είπε επί λέξει: «σε μια σύγχρονη δημοκρατία και σε ένα σύγχρονο κράτος δικαίου, όπως είμαστε στα χαρτιά και διεκδικούμε πάντα να είμαστε και στην καθημερινή πράξη [που είναι και το πιο δύσκολο], θα τραγουδούμε ό, τι θέλουμε, σε όποια γλώσσα ή διάλεκτο θέλουμε και θα λέμε ό,τι πιστεύουμε, ό, τι μας εκφράζει και ό, τι λαχταράει η καρδιά μας», είναι οι ίδιοι που σήμερα με εγκαλούν επειδή εξέφρασα διαφορετική άποψη που δεν τους άρεσε, δηλαδή ότι «εξέφρασα ό,τι λαχταράει η καρδιά μου», όπως θα έλεγε ο κ. Ράμμος. Διαλέξτε, δεν γίνονται και τα δύο».
Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι χθες Κυριακή ο Θάνος Πλεύρης σχολίασε είτε έμμεσα είτε άμεσα το περιστατικό διακοπής συναυλίας της Banda entopica στη Φλώρινα ενώ παράλληλα επέκρινε τον Χρήστο Ράμμο για τις απόψεις του.
«Διαβάζω ότι ο κ. Ράμμος πρώην διορισμένος πρόεδρος ανεξάρτητης αρχής αναφέρεται ότι έχουν χυθεί τόνοι μελανιού στο Σύνταγμα, στις διεθνείς συνθήκες και στην νομολογία του ΕΔΔΑ. Πράγματι ισχύει. Όμως έχουν χυθεί επίσης τόνοι αίματος για να απελευθερωθούμε από Τούρκους, Βούλγαρους και Σλάβους προκειμένου να ζούμε ελεύθεροι στη Μακεδονία μας.Και αυτό το αίμα έχει μεγαλύτερη αξία από το μελάνι».
