«Σάλος στην Πόρτο: Καταγγελία Παυλίδη για χτύπημα στον Βέιγκα!»
Από ένα παιχνίδι που δεν είχε καμία ουσιαστική συγκίνηση, έτοιμος να πληρώσει τη… νύφη φαίνεται πως είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης . Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίστηκε βασικός στο ντέρμπι της Μπενφίκα με την Πόρτο , με τον πρόεδρο των “δράκων”, Αντρέ Βίλας Μπόας να θέλει να τον στείλει στα δικαστήρια(!) για το χτύπημα του στον Γκάμπρι

Αναταραχή στο ντέρμπι Μπενφίκα – Πόρτο λόγω Παυλίδη
Μέσα σε ένα παιχνίδι που δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, ο Βαγγέλης Παυλίδης φαίνεται να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του.Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίστηκε ως βασικός στη σπουδαία αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Πόρτο, όπου ο πρόεδρος της ομάδας της Πόρτο, Αντρέ Βίλας Μπόας, δήλωσε ότι σκέφτεται να καταθέσει μήνυση (!) για τον τραυματισμό του Γκάμπρι Βέιγκα.
Ο Παυλίδης έχει αναδείξει ένα εντυπωσιακό προφίλ την τελευταία χρονιά στην Πορτογαλία. Είναι ο παίκτης που οδηγεί τη Μπενφίκα στους στόχους της, σκοράροντας τακτικά απέναντι στις αντίπαλες αμυντικές γραμμές.
Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Έλληνας στράικερ δεν έχει δείξει διάθεση για αντιπαραθέσεις ή εντάσεις μέσα στο γήπεδο και επικεντρώνεται στη δουλειά του και στην προσπάθεια να πετύχει γκολ. Ωστόσο, μια συγκεκριμένη φάση στο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην ποδοσφαιρική κοινότητα. Ο Αντρέ Βίλας Μπόας αποφάσισε να πάρει το θέμα σοβαρά μιλώντας για βίαιο χτύπημα στον Γκάμπρι Βέιγκα και επακολούθησε διαμαρτυρία σχετικά με τον 25χρονο επιθετικό.
“Πιστεύω ότι η επίθεση από τον Παυλίδη είναι πιο σοβαρή από το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ντενίζ Γκιούλ στις καθυστερήσεις,” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Πόρτο πριν από το ετήσιο γκαλά της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία.”Το VAR θα έπρεπε να είχε παρέμβει και να καλέσει τον διαιτητή για επανεξέταση.” Αργότερα συμπλήρωσε πως η επίθεση αυτή ήταν σοβαρή και θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιές στον παίκτη τους.
Από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα φαίνεται ότι ο Έλληνας άσος χτύπησε τον παίκτη της Πόρτο με τον αγκώνα κοντά στον λαιμό του, γεγονός που υποδεικνύει ότι η υπόθεση μπορεί πλέον να οδηγηθεί στα δικαστήρια.
🚨🔵 André Villas-Boas revela que o FC Porto vai fazer queixa da agressão de Pavlidis a Gabri Veiga.
Ο πρώην προπονητής γνωρίζει πόσο κρίσιμος είναι ο Παυλίδης για την ομάδα της Μπενφίκα καθώς παραμένουν διεκδικητές του τίτλου στο πρωτάθλημα. Εάν τελικά υπάρξουν ποινές κατά του επιθετικού, ίσως αυτό απλοποιήσει τα πράγματα προς όφελος των “δράκων”.