Ασθενής Σεισμική Δόνηση 3,2 Ρίχτερ Σημειώθηκε στην Κάτω Αχαΐα Σήμερα το Πρωί
Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 7:00 σήμερα το πρωί, σε περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας. Ειδικότερα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε έξι χιλιόμετρα, δυτικά – νοτιοδυτικά της Κάτω Αχαΐας. Σύμφωνα με την μέτρηση του Ευρωμεσογειακού
Μια ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σήμερα το πρωί, γύρω στις 7:00, σε διάφορες περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η δόνηση είχε μέγεθος 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε σε απόσταση έξι χιλιομέτρων, δυτικά-νοτιοδυτικά της Κάτω Αχαΐας.
Από την πλευρά του, το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο κατέγραψε τη δόνηση στα 3,4 Ρίχτερ, με το επίκεντρο να βρίσκεται πέντε χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά της Κάτω Αχαΐας.
