30/07/2025

Σητεία: Τραγωδία στην παραλία του Γούδουρα – Νεκρός 70χρονος άνδρας

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ένας 70χρονος ημεδαπός από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Γούδουρας» στη Σητεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στον άτυχο άνδρα παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, με προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Σητείας, όπου

Φρουρούμενος νοσηλεύεται 20χρονος οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 53χρονη πεζή στη Θεσσαλονίκη

Θάνατος 70χρονου στη Σητεία

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ένας 70χρονος Έλληνας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Γούδουρας» στη Σητεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, οι πρώτες βοήθειες παρέχθηκαν άμεσα στον άτυχο άνδρα, περιλαμβάνοντας προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).Ακολούθως, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Σητείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός του ηλικιωμένου θα σταλεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για να πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να καθοριστούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατό του.

Το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας έχει αναλάβει την προανάκριση σχετικά με το συμβάν.