15/05/2026

Επαναλειτουργεί η στάση Τραμ «Ζάππειο»: Ολοκληρώθηκαν τα έργα – Κανονικά τα δρομολόγια στη Γραμμή 6

Σε νέα θέση επαναλειτουργεί από αύριο Παρασκευή (15/5) η στάση «Ζάππειο» του Τραμ. Όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ η νέα στάση θα βρίσκεται στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας όπου ολοκληρώθηκαν τα έργα ανάπλασης που κράτησαν σχεδόν πέντε χρόνια. Με την επαναλειτουργία και της στάσης «Ζάππειο» η κυκλοφορία θα διεξάγεται και πάλι σε όλη τη γραμμή 6 του

Επαναλειτουργεί η στάση Τραμ «Ζάππειο»: Ολοκληρώθηκαν τα έργα – Κανονικά τα δρομολόγια στη Γραμμή 6

Η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε την επαναλειτουργία της στάσης του Τραμ «Ζάππειο» από την Παρασκευή 15 Μαΐου, σε νέα θέση.

Η νέα στάση βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας, όπου ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα έργα ανάπλασης που διήρκεσαν περίπου πέντε χρόνια.

Με την επαναλειτουργία και αυτής της στάσης, η κυκλοφορία των συρμών του Τραμ θα διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρη τη Γραμμή 6, που συνδέει την Πικροδάφνη με το Σύνταγμα.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ: «Σας ενημερώνουμε, πως από την Παρασκευή 15/05 επαναλειτουργεί η στάση Τραμ «Ζάππειο» (με κατεύθυνση προς Σύνταγμα) σε νέα θέση επί της Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας και η κυκλοφορία θα διεξάγεται και πάλι σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 του Τραμ Πικροδάφνη- Σύνταγμα».