«Στη φυλακή Κορυδαλλού η Ειρήνη Μουρτζούκου: Η νέα εξέλιξη που προκαλεί αίσθηση»
Στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού μεταφέρθηκε πριν από λίγο η Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία το βράδυ διανυκτέρευσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 11ου ορόφου στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ). Η 25χρονη, που ομολόγησε πως σκότωσε τα δύο της παιδιά, ακόμη ένα βρέφος, παιδί φίλης της και την αδελφή της, το 2014

Μεταφορά της Ειρήνης Μουρτζούκου στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού
Η Ειρήνη Μουρτζούκου μεταφέρθηκε πρόσφατα στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού, έπειτα από τη διαμονή της σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 11ο όροφο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ) το προηγούμενο βράδυ.
Η 25χρονη γυναίκα, η οποία παραδέχτηκε ότι σκότωσε τα δύο παιδιά της, ένα ακόμη βρέφος που ήταν παιδί φίλης της και την αδελφή της το 2014, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.Αυτή η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα μετά την απολογία που έδωσε χθες μέσω υπομνήματος στην ανακρίτρια Πατρών.
πηγή:ΑΠΕ