Στήθηκε Δισκογραφική “Παράγκα”..?

Αν και στο παρελθόν, αποτελούσε κόσμημα στο χώρο της δισκογραφίας, σήμερα, αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή.
Ο λόγος για δισκογραφική εταιρία, μεγάλου ομίλου της Αττικής.
Οι κακές οι γλώσσες λένε,πως ο γενικός διευθυντής της, έχει στραβώσει με τη διοίκηση του ομίλου γιατί δεν του έδωσε τη διεύθυνση και άλλων μέσων.
Αν και έκανε κρυφά ραντεβού με επιχειρηματία προς Πειραιά για να αναλάβει τα ηνία άλλης εταιρείας, έφαγε και εκεί κόκκινη κάρτα.
Γι αυτο και μάλλον αποφάσισε να στήσει “παράγκα” και να κανει “δουλειές “αρμέγοντας” οικονομικά, όποιον περάσει το κατώφλι της δισκογραφικής.
Προσέλαβε νέο συνεργάτη δημοσίων σχέσεων (P.R), σε ρόλο” μαγείρισσας και καθαρίστριας “με πλήρες μενού έναντι αμοιβής για την προώθηση του εκάστοτε καλλιτέχνη.
Φυσικά, ολες οι συναλλαγές γίνονται εκτός εταιρίας και παντα χωρίς απόδειξη.
Άλλη τιμή για site, άλλη για video clips και έχει η διατίμηση με την ανάλογη υπερτιμολόγιση.
Οι φήμες ακόμη οργιάζουν καιρό τώρα γιατί αν και παντρεμένοι, ζητούν πιεστικά, από τις επίδοξες ερμηνεύτριες, ‘ραντεβού και καφέδες’… για να τους “απογειώσουν ” την καριέρα τους…
Ο νέος συνεργάτης φέρεται ως ο ” εντεταλμένος του Σουλτάνου ” διαλαλόντας πως αυτό το δίδυμο δεν το “κουνάει “κανένας, τη στιγμή που η αγορά γνωρίζει τα πάντα και έχουν εξοργίσει γονείς, συντρόφους, συζύγους και επιχειρηματίες των καλλιτεχνών στο έπακρο.
Φυσικά η διοίκηση του ομίλου φαίνεται πως γνωρίζει και αυτή τα πάντα και έχει ενημερωθεί με αποδείξεις, στοιχεία και ονόματα οπότε ο Σεπτέμβριος αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Μάλλον θα κάνουν πάρτυ τα τηλεοπτικά πάνελ στις πρωινές εκπομπές. Αναμένουμε εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο!