Super League 2: Ανατροπή στην Ηλιούπολη – Αποχώρηση Μπαδήμα και αναζητώντας τον 5ο προπονητή της χρονιάς!
Η Ηλιούπολη αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες φέτος στη Super League 2 και οι αλλαγές στον πάγκο είναι συνεχόμενες, όπου αν συνεχίσει έτσι θα μπει και στο βιβλίο με τα ρεκόρ γκίνες. Ο Νίκος Μπαδήμας αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, μετά από δύο αγωνιστικές. Διαβάστε: Super League 2: Με μαγικό τον 800άρη Βαλμπουενά, ο Ολυμπιακός Β

Δυσκολίες για την Ηλιούπολη στη Super League 2
Η Ηλιούπολη βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις φέτος στην Super League 2, καθώς οι αλλαγές στον προπονητή είναι συνεχείς.Αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, υπάρχει πιθανότητα να καταγραφεί και στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness. Ο Νίκος Μπαδήμας αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά από μόλις δύο αγώνες.
Ο 50χρονος προπονητής ανέλαβε τα καθήκοντά του στην Ηλιούπολη μετά την ήττα της ομάδας από την Καλαμάτα με σκορ 5-0, που σημειώθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου κατά την τρίτη αγωνιστική της Super League 2.
Οι διαδοχικές αλλαγές προπονητών
Με τη νέα του θητεία, ο Μπαδήμας έγινε ο τέταρτος προπονητής της χρονιάς για την Ηλιούπολη, αν συμπεριλάβουμε και τον υπηρεσιακό Γιώργο Κουδούνη. Η σεζόν είχε ξεκινήσει με τον Μάρκο Στεφανίδη,ο οποίος αποχώρησε στα τέλη Αυγούστου λόγω προσωπικών λόγων. Τη θέση του ανέλαβε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, αλλά και αυτός έφυγε ύστερα από μόλις δύο εβδομάδες στο τιμόνι.
Ακολούθησε η προσωρινή λύση με τον Μάρκο Στεφανίδη πριν κατασταλάξει ξανά στα χέρια του Νίκου Μπαδήμα.
Επικείμενες ανακατατάξεις
Η κατάσταση στην ομάδα δείχνει να περνά σε μια φάση εκ βάθρων αναδιάρθρωσης, καθώς εκτός από τις αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο υπάρχουν επίσης εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο. Το ενδιαφέρον επιχειρηματιών της περιοχής έχει αυξηθεί για να υποστηρίξουν αυτή τη νέα πορεία.
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηλιούπολης
“Η ΠΑΕ Ηλιούπολη, στα πλαίσια των διοικητικών εξελίξεων, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Μπαδήμα. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας.”