«Συγκλονιστική επιχείρηση στο Μενίδι: 14 συλλήψεις και τούνελ διαφυγής αποκαλύπτονται με τη βοήθεια drone (Βίντεο)»
Εντυπωσιακές εικόνες από ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στο Μενίδι , η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (5/6), έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Η επιχείρηση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και σε αυτήν συμμετείχαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, της ΟΠΚΕ, της Ομάδας ΔΙΑΣ, της διεύθυνσης

Σημαντική Αστυνομική Επιχείρηση στο Μενίδι
Εντυπωσιακές φωτογραφίες από μια ειδική αστυνομική επιχείρηση που διεξήχθη σε οικισμό του Μενιδίου το πρωί της Πέμπτης (5/6) δημοσιοποίησε η Ελληνική Αστυνομία. Η επιχείρηση οργανώθηκε και εκτελέστηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, με τη συμμετοχή αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, καθώς και ομάδων όπως η ΟΠΚΕ, η Ομάδα ΔΙΑΣ και άλλες μονάδες.
Ο κύριος στόχος αυτής της ευρείας κλίμακας επιχείρησης ήταν να προληφθούν και να αντιμετωπιστούν όλες οι μορφές παράνομης δραστηριότητας που έχουν παρατηρηθεί στην περιοχή. Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών, συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα για διάφορες παραβάσεις. Οι κατηγορίες περιλάμβαναν -ανάλογα με την περίπτωση- κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και οδήγηση χωρίς την απαραίτητη άδεια ικανότητας. Παράλληλα, βεβαιώθηκαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για έλλειψη άδειας οδήγησης καθώς και μη χρήση κράνους ή ζώνης ασφαλείας.
Ακόμη, πραγματοποιήθηκαν πέντε έρευνες σε κατοικίες όπου σε μία από αυτές ανακαλύφθηκε ένα τούνελ διαφυγής! Τέλος, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε σε 40 αποξηλώσεις καλωδίων που χρησιμοποιούνταν για ρευματοκλοπές. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.