Συλλήψεις για ρευματοκλοπές – Συνελήφθησαν δύο ‘μαιμού’ τεχνικοί της ΔΕΗ

Μια υπόθεση ρευματοκλοπής αποκαλύφθηκε από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης του ελληνικού FBI, πραγματοποιήθηκαν πέντε συλλήψεις, συμπεριλαμβανομένων δύο ανδρών ηλικίας 52 και 62 ετών, οι οποίοι, προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ, προέβαιναν σε ρευματοκλοπές σε οικίες και επιχειρήσεις.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η δράση τους είχε επεκταθεί όχι μόνο στον Χολαργό αλλά και σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Μαζί τους συνελήφθησαν και τρία ακόμη άτομα, ενώ κατασχέθηκαν περίπου 15.600 ευρώ σε μετρητά, χρυσές λίρες, μετρητές, διάφορα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για τη ρευματοκλοπή και σφραγίδες ρολογιών της ΔΕΗ.
Στη δικογραφία περιλαμβάνονται επιπλέον τρία άτομα, ενώ η προανακριτική έρευνα συνεχίζεται, καθώς οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος διερευνούν το εύρος της συγκεκριμένης εγκληματικής ομάδας.