27/07/2026

Σύλληψη 35χρονου στη Λέσβο για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού προχώρησαν σήμερα, Κυριακή (26/07/2026), αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής στη Λέσβο, καθώς κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 35χρονος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε οδικό δίκτυο της περιοχής της Καλλονής. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε

Συγκλονιστική Εξέλιξη στην Πάτρα: Εφορος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι συνταξιούχου γυναικολόγου – Εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού προχώρησαν σήμερα, Κυριακή 26 Ιουλίου 2026, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής στη Λέσβο. Ο άνδρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο 35χρονος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου αστυνομικού ελέγχου να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό όχημα σε κεντρικό οδικό δίκτυο της περιοχής της Καλλονής.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν βρισκόταν σε θέση να χειριστεί με ασφάλεια το αυτοκίνητο. Όπως προέκυψε από τις περαιτέρω ενέργειες, ο 35χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής Λέσβου.