Συνελήφθη 62χρονος ως υπαίτιος της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Κάντζα!
Στη σύλληψη ενός 62χρονου αλλοδαπού προχώρησαν σήμερα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αξιωματικοί της διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού. Ο άνδρας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση, αναφορικά με τη χθεσινή πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση πλησίον του Ελληνοαμερικανικού Κολλεγίου Αθηνών (Λάτσειο), στον παράδρομο της Αττικής Οδού, στην Κάντζα. Σύμφωνα με τα στοιχεία

Σύλληψη 62χρονου αλλοδαπού για εμπρησμό
Αξιωματικοί της διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη ενός 62χρονου αλλοδαπού στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να κατηγορείται για πρόθεση εμπρησμού, σχετιζόμενος με την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες σε δασική περιοχή κοντά στο Ελληνοαμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών (Λάτσειο), στον παράδρομο της Αττικής Οδού στην Κάντζα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλεγεί, ο δράστης χρησιμοποιούσε ποδήλατο τύπου mountain bike και προκάλεσε τη φωτιά με αναπτήρα. Μετά την πράξη του, επιχείρησε να κρύψει ένα σακίδιο πλάτης που είχε μαζί του, το οποίο τελικά εντοπίστηκε από τις αρχές.
Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 16:00 χθες το απόγευμα. Ωστόσο, η άμεση αντίδραση των πυροσβεστικών δυνάμεων συνέβαλε στην ταχεία κατάσβεσή της πριν αυτή μπορέσει να απειλήσει κατοικίες ή γειτονικές περιοχές.