25/08/2026

Θεσσαλονίκη: 29χρονος Τούρκος συλληφθείς για δολοφονία αρνείται την έκδοσή του

Υπό κράτηση παραμένει ο 29χρονος Τούρκος υπήκοος, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη σε εκτέλεση διεθνούς εντάλματος για δολοφονία που φέρεται να διέπραξε τον Αύγουστο του 2020 στην Κωνσταντινούπολη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/8) στο Τμήμα Εκδόσεων της Εισαγγελίας Εφετών, όπου δήλωσε ότι δεν συναινεί στην έκδοσή του. Είχε προηγηθεί η επιχείρηση από

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονος για δύο ληστείες με μαχαίρι – Πάνω από 600 ευρώ η λεία του – Lawandorder.gr

Υπό κράτηση παραμένει ο 29χρονος Τούρκος υπήκοος, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη κατόπιν εκτέλεσης διεθνούς εντάλματος σύλληψης. Το ένταλμα αφορά δολοφονία που φέρεται να διέπραξε τον Αύγουστο του 2020 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/8) στο Τμήμα Εκδόσεων της Εισαγγελίας Εφετών, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ρητά ότι δεν συναινεί στην έκδοσή του.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία της Interpol.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η φερόμενη δολοφονία φέρεται να έλαβε χώρα μετά από συμπλοκή για ασήμαντη αφορμή. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει υποβάλει αίτηση για άσυλο στην Ελλάδα, θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι να ληφθεί απόφαση από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών σχετικά με το αίτημα έκδοσης που έχει υποβάλει η Τουρκία.