«Θεσσαλονίκη: ΔΥΠΑ διοργανώνει Ημέρες Καριέρας με 3.000+ θέσεις εργασίας από 100 επιχειρήσεις!»
Περισσότερες από 3.000 θέσεις εργασίας θα προσφέρουν εκπρόσωποι από 100 επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην 45η εκδήλωση της ΔΥΠΑ «Ημέρες Καριέρας» που θα γίνει την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως τις 18:00 στην Αποθήκη Γ’ του Λιμανιού Θεσσαλονίκης (Α’ Προβλήτα, Ναυάρχου

Εκδήλωση Ημέρες Καριέρας 2023 στη Θεσσαλονίκη
Στην επερχόμενη εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας», που διοργανώνεται από τη ΔΥΠΑ, εκπρόσωποι από 100 διαφορετικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν περισσότερες από 3.000 θέσεις εργασίας σε μια ποικιλία τομέων της οικονομίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου,με ώρες λειτουργίας από τις 10:00 έως τις 18:00 στην Αποθήκη Γ’ του Λιμανιού Θεσσαλονίκης (Διεύθυνση: Ναυάρχου Βότση 4,Α’ Προβλήτα).
Πολλές εταιρείες αναζητούν υποψηφίους για διάφορους τομείς και επίπεδα γνώσεων. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν εκπροσώπους των επιχειρήσεων χωρίς να χρειάζονται προγραμματισμένα ραντεβού, καθώς και να ενημερωθούν για τις ειδικότητες που βρίσκονται σε μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.
Η είσοδος είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: Εγγραφή για συμμετοχή.
Προφίλ Επιχειρήσεων
Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κλάδων όπως η βιομηχανία (τροφίμων, ένδυσης, καλλυντικών), λιανικό και χονδρικό εμπόριο, κατασκευαστικά έργα, τηλεπικοινωνίες και υπηρεσίες στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Επιπλέον περιλαμβάνονται υπηρεσίες όπως τραπεζικές συναλλαγές, συμβουλευτικές υπηρεσίες και μεταφορές.
Θέσεις Εργασίας
The positions available span various fields and include roles such as:
- Mηχανικοί διαφόρων ειδικοτήτων (ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι)
- Γεωπόνοι
- Sτελέχη ποιότητας παραγωγής
- Xειριστές μηχανημάτων
- Eπαγγελματίες στον τουρισμό & εστίαση (σερβιτόροι κλπ.)
Kατά τη διάρκεια της διήμερης έκθεσης στο info corner της εκδήλωσης θα υπάρχει ομάδα στελεχών από τη Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων & Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.