Θεσσαλονίκη: Στη Δικαιοσύνη 34χρονος μοτοσικλετιστής με 146 χλμ/ώρα στην καρδιά της πόλης!
Με ταχύτητα 146 χλμ/ώρα, υπερδιπλάσια του επιτρεπόμενου ορίου, οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα 34χρονος στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του και την αφαίρεση της άδειας οδήγησής του. Ο οδηγός εντοπίστηκε σήμερα στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της πόλης, στο ρεύμα προς ανατολικά, στο ύψος του κόμβου Πυλαίας. Σύμφωνα με την
Με ταχύτητα 146 χιλιόμετρα ανά ώρα, που είναι περισσότερες από διπλάσιο του νόμιμου ορίου, οδηγούσε μια μοτοσικλέτα ηλικίας 34 ετών στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης. Αυτή η παράνομη δραστηριότητα είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή του και την αφαίρεση της άδειας οδήγησής του.
Ο οδηγός εντοπίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενεργούνται σε διάφορα σημεία της πόλης, συγκεκριμένα στο ρεύμα προς ανατολή κοντά στον κόμβο Πυλαίας.Όπως ανέφερε η Αστυνομία, είχε αναπτύξει ταχύτητα 146 χλμ/ώρα αντί για το επιτρεπόμενο όριο των 60 χλμ/ώρα, ενώ κατά την διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Η σύλληψη του 34χρονου συνοδεύτηκε από την αφαίρεση της άδειάς του για δύο μήνες και επιβολή χρηματικού προστίμου για επικίνδυνη οδήγηση καθώς και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών δικυκλιστών της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε εκτενείς ελέγχους από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας έως το πρωί σήμερα στην Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, καταγράφοντας συνολικά 65 παραβάσεις.
