Τραμπ: Οι Δημοκρατικοί φέρουν την ευθύνη για τη ‘τραγωδία’ στη Μινεάπολη
Ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει πως ο θάνατος ενός νοσηλευτή από τα πυρά ομοσπονδιακών αστυνομικών στη Μινεάπολη, στις βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες, είναι μια “τραγωδία” αλλά είναι το αποτέλεσμα της “σκόπιμης και εχθρικής αντίστασης” των Δημοκρατικών, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου. Ο Αμερικανός πρόεδρος “δεν θέλει να βλέπει ανθρώπους να τραυματίζονται ή να σκοτώνονται στους
Σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ για τον θάνατο νοσηλευτή στη Μινεάπολη
Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε τον θάνατο ενός νοσηλευτή από τα πυρά ομοσπονδιακών δυνάμεων στη Μινεάπολη ως μια “τραγωδία”. Ωστόσο, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, αυτό συνέβη εξαιτίας της “σκόπιμης και εχθρικής αντίστασης” που προέρχεται από τους Δημοκρατικούς.
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν επιθυμεί να βλέπει ανθρώπους να τραυματίζονται ή να χάνουν τη ζωή τους στους δρόμους. Παράλληλα, ζητά “το τέλος της αντίστασης και της αναρχίας” σχετικά με τις πολιτικές απελάσεων μεταναστών, όπως τόνισε η Κάρολαϊν Λέβιτ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Nωρίτερα σήμερα, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι είχε μια θετική τηλεφωνική συνομιλία με τον κυβερνήτη της Μινεσότα, Τιμ Γουόλτς. Οι δύο άνδρες εκφράζουν την επιθυμία τους να συνεργαστούν για την βελτίωση της κατάστασης στην πολιτεία αυτή, όπου πρόσφατα πράκτορες της υπηρεσίας μετανάστευσης των ΗΠΑ είχαν εμπλοκή σε θανατηφόρα επεισόδια που αφορούσαν δύο Αμερικανούς πολίτες.
“Η συνομιλία μας ήταν πολύ καλή και στην πραγματικότητα φαίνεται ότι έχουμε κοινούς στόχους”, έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του. “Η εγκληματικότητα έχει μειωθεί σημαντικά αλλά τόσο ο κυβερνήτης Γουόλτς όσο και εγώ θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για μια καλύτερη κατάσταση!”
