Τραγωδία στο Αγρίνιο: 22χρονος χάνει τη ζωή του σε σοβαρό τροχαίο – Δύο γυναίκες τραυματίες
Ένας 22χρονος έχασε την ζωή του και δύο γυναίκες, ηλικίας 17 και 27 ετών αντίστοιχα, τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο 71ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του Αγρινίου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος και επέβαινε η 17χρονη

Θανατηφόρο τροχαίο στο 71ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων
Ένας νεαρός άνδρας 22 ετών έχασε τη ζωή του και δύο γυναίκες,ηλικίας 17 και 27 ετών αντίστοιχα,τραυματίστηκαν σε ένα σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου κοντά στο Αγρίνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία,το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος νέος και στο οποίο επέβαινε η ανήλικη κοπέλα,ξέφυγε από την πορεία του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το όχημα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγό που οδηγούσε ένας άνδρας 31 ετών και είχε ως επιβάτη τη γυναίκα ηλικίας 27 ετών.
Μετά τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο του 22χρονου προσέκρουσε σε μεταλλικές μπάρες και ανατράπηκε. Αυτή η διαδικασία προκάλεσε φωτιά στο όχημα, εγκλωβίζοντας τον οδηγό μέσα σε αυτό.
Στην περιοχή έφτασαν άμεσα δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.Δυστυχώς, οι διασώστες ανέσυραν τον νεαρό χωρίς ζωή. Οι δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν επειγόντως στο νοσοκομείο του Αγρινίου για τις απαραίτητες φροντίδες. Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αγρινίου προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού του φορτηγού καθώς διερευνούν τα αίτια πίσω από το δυστύχημα.