Τρίκαλα: Σύλληψη αλλοδαπής βοσκοπούλας για παραβίαση μέτρων πρόληψης ασθενειών – Η αιτία της σύλληψης
Τρίκαλα: Συνελήφθη αλλοδαπή βοσκοπούλα από την ΕΛ.ΑΣ. – Γιατί κατηγορείται Συνελήφθη, χθες (30-04-2026) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, μία αλλοδαπή γυναίκα. Το παραπάνω συνέβη διότι κατελήφθη να προβαίνει στη βόσκηση περίπου 300 αιγοπροβάτων σε παραποτάμια περιοχή, παραβιάζοντας τα ληφθέντα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης της
Σε μια επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες, 30 Απριλίου 2026, το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας προέβησαν στη σύλληψη μίας γυναίκας, η οποία είναι αλλοδαπή.
Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν η γυναίκα εντοπίστηκε να βόσκει περίπου 300 αιγοπρόβατα σε μια περιοχή κοντά σε ποτάμι. Η πράξη αυτή συνιστούσε παραβίαση των μέτρων που έχουν τεθεί σε ισχύ με σκοπό την πρόληψη της εξάπλωσης της ασθένειας της ευλογιάς, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το trikalavoice.gr.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
