30/10/2025

«Τσουκαλάς: Ο Πρωθυπουργός που Από Μετριοπαθής Γίνεται Μηχανή Διχόνοιας»

«Ο πρωθυπουργός και οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί που τον στηρίζουν, προσπαθούν να παρουσιαστούν ως απουσιολόγοι», αναφέρει ο Κώστας Τσουκαλάς σε δήλωσή του. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, προσθέτει ότι «η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι ο πρωθυπουργός είναι ο μεγάλος απών». «Απών», σημειώνει, «από τα προβλήματα της κοινωνίας, που ζητούν οι λύσεις», «από τη στήριξη των

Τσουκαλάς: «Ένας Πρωθυπουργός προσκολλημένος στην καρέκλα της εξουσίας και μια διακυβέρνηση βουτηγμένη στα

«Ο πρωθυπουργός και οι επικοινωνιακοί μηχανισμοί που τον υποστηρίζουν, προσπαθούν να δείξουν ότι είναι υπεύθυνοι για την παρακολούθηση των γεγονότων», δηλώνει ο Κώστας Τσουκαλάς. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής προσθέτει ότι «η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός έχει γίνει ο μεγάλος απόν». «Απών», επισημαίνει, «από τις προκλήσεις της κοινωνίας που απαιτούν άμεσες λύσεις», «από την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», «από την υποστήριξη του εισοδήματος εργαζομένων και συνταξιούχων», «από την προστασία της πρώτης κατοικίας».

«Πού βρίσκεται; Είναι εξαιρετικά παρών στα σκάνδαλα και τη διαφθορά»,τονίζει ο κ. Τσουκαλάς. Υπογραμμίζει πως «τις τελευταίες εβδομάδες είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης μέσω δηλώσεων με εμφυλιοπολεμικό περιεχόμενο και ‘ομάδων αλήθειας’ που σπέρνουν το διχασμό». Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει επίσης ότι «ο πρωθυπουργός, από έναν πολιτικό που φαινόταν κεντρώος και μετριοπαθής, μετατρέπεται σε δάσκαλο της διχόνοιας και της τοξικότητας».