«Βελόπουλος: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον διχασμό για να ενισχύσει το κομματικό της ακροατήριο»
«Η κυβέρνηση με την τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη ακολουθεί την πεπατημένη οδό, που επί 6 χρόνια ακολουθεί, όταν δυσκολεύεται, για να συσπειρώσει το κομματικό της ακροατήριο διχάζει την ελληνική κοινωνία», υποστήριξε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε: «Εδώ ατυχία μεγάλη για τη ΝΔ, γιατί ο ελληνικός λαός δεν είναι διχασμένος
Σφοδρή Κριτική στην Κυβέρνηση από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης
Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξέφρασε την αντίθεσή του προς την κυβέρνηση,αναφορικά με τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από τον Άγνωστο Στρατιώτη. «Η κυβέρνηση προχωρά με μια τακτική που έχει ακολουθήσει για έξι χρόνια: όταν αντιμετωπίζει δυσκολίες, προσπαθεί να διχάσει την ελληνική κοινωνία προκειμένου να ενισχύσει τη στήριξη του κομματικού της ακροατηρίου», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε: «Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο ελληνικός λαός είναι ενωμένος και κατανοεί ότι στο τραγικό συμβάν στα Τέμπη υπήρξε εγκληματική δράση και προσπάθεια συγκάλυψης που βαραίνει τη ΝΔ».
Η επίμαχη τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη φαίνεται να χρησιμοποιείται ως εργαλείο διαίρεσης στους Έλληνες πολίτες.

«Οι προσπάθειες να καταπολεμηθεί η αισχροκέρδεια μέσω μειώσεων στις τιμές βεγγαλικών και άλλων ειδών δεν είναι αποτελεσματικές» υπογράμμισε ο Βελόπουλος. Σύμφωνα με εκείνον, η κυβέρνηση αγνοεί τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών με το να θεωρεί βασικά προϊόντα πράγματα όπως το παγωτό ή τα καβουροδαγκάνες πανέ.
“Με πυροτεχνήματα και μειώσεις τιμών σε βεγγαλικά και καρβουνάκια, δεν χτυπάς την αισχροκέρδεια”, συμπλήρωσε ο ίδιος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επισήμανε ότι η στρατηγική αυτή κοροϊδεύει τους φτωχούς Έλληνες ενώ υποστηρίζει τους πλουτοκράτες.
“Είναι ιδιαίτερα περίεργο πως η ΝΔ συνεχίζει τις επαφές με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Φιντάν”, ανέφερε ο Βελόπουλος. Αμφισβήτησε γιατί η κυβέρνηση επιμένει σε συναντήσεις ενώ οι δηλώσεις του Φιντάν αφορούν άμεσα τη συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο παρακάμπτοντας το διεθνές δίκαιο.
“Πώς μπορεί κανείς να θριαμβολογεί για εκλογές που διεξάγονται σε κατεχόμενη περιοχή;”, ρώτησε τελικά σχετικά με τις εκλογές στην Κύπρο. Ο Βελόπουλος χαρακτήρισε απαράδεκτη την στάση πολιτικών παρατάξεων που πανηγυρίζουν για αποτελέσματα που προκύπτουν από μια παράνομη κατάσταση. Η απουσία θετικής δράσης για αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων καθιστά τη στάση αυτή μόνο επιφανειακή.

