«Βελόπουλος: Να βουλιάξουμε το Πίρι Ρέις, όπως οι πρόγονοι μας με τον ναύαρχο»
«Οι σοβαρές καταγγελίες του προέδρου της Κύπρου Νίκου Χριστοδουλίδη για σκοτεινές μεθοδεύσεις στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδος – Κύπρου, τεκμηριώνουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκτός από ασόβαρη είναι και εξαιρετικά επικίνδυνη για τον Ελληνισμό», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση. «Αφού πηγαίνει τόσο καλά η ελληνική οικονομία γιατί 4 εκατομμύρια φορολογούμενοι έχουν ληξιπρόθεσμα

Η Ελληνική Λύση δημοσιοποίησε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται οι σοβαρές καταγγελίες του προεδρεύοντα της Κύπρου Νίκου Χριστοδουλίδη που αφορούν σκοτεινές ενέργειες σχετικά με την ηλεκτρική σύνδεση Ελλάδας – Κύπρου. Αυτές οι δηλώσεις υποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι μόνο ανεύθυνη αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, δήλωσε: «Αφού η ελληνική οικονομία φαίνεται να ευημερεί τόσο πολύ γιατί 4 εκατομμύρια πολίτες έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη και από αυτούς το 90% χρωστά περισσότερα από 10.000 ευρώ;». Υπογράμμισε ότι «ο πρωθυπουργός αγνοεί ότι αυτή η ευημερία αφορά κυρίως τους κρατικοδίαιτους πλουτοκράτες φίλους του και τον ίδιο, ενώ ο καθημερινός Έλληνας πολιτής συνεχίζει να υποφέρει από τη φτώχεια».
Αναφερόμενος στο Πίρι Ρέις, ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε: «Η στρατηγική προσέγγισης “ήρεμων νερών” που διαφήμιζε ο Μητσοτάκης έχει οδηγήσει σε ναυάγιο την εξωτερική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας με τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από το Πίρι Ρέις. Η μόνη επιλογή τώρα είναι να αντιμετωπίσουμε εμείς το Πίρι Ρέις όπως έκαναν οι προγονοί μας με τον ναυάρχο Κουντουριώτη,ώστε να μην επιτραπεί ξανά στον τουρκικό στόλο η είσοδος στο Αιγαίο».