«Βόμβα στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτήθηκε ο Ιω. Καϊμακάμης από τη θέση του προσωρινού αντιπροέδρου»
Αποδεκτή έγινε η παραίτηση του προσωρινού αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), Ιωάννη Καϊμακάμη. Όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στη «Διαύγεια», έγινε αποδεκτή η από 16/10/2025 υποβληθείσα παραίτηση του Ιωάννη Καϊμακάμη, γεωπόνου, πτυχιούχου του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κατόχου μεταπτυχιακού
Αλλαγές στην ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ
Η παραίτηση του Ιωάννη Καϊμακάμη, προσωρινού αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), έγινε αποδεκτή.Σύμφωνα με απόφαση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα μέσω της «Διαύγειας», έγινε δεκτή η υποβληθείσα αίτηση παραίτησης στις 16/10/2025.
Ο Ιωάννης Καϊμακάμης είναι γεωπόνος και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ διαθέτει επίσης μεταπτυχιακό και διδακτορικό τίτλο από το ίδιο τμήμα.
Η αλλαγή αυτή στο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να επηρεάσει τη λειτουργία του οργανισμού, καθώς ο νέος αντιπρόεδρος θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αφορούν την υλοποίηση κοινοτικών πολιτικών στον τομέα των ενισχύσεων.
