Ο Πρώην Βρετανός Πρίγκιπας Ανδρέας Απεχώρησε από Αστυνομικό Τμήμα μετά την Κατάθεσή του
Ο πρώην πρίγκιπας Άντριου, που συνελήφθη σήμερα το πρωί ως ύποπτος για παράβαση καθήκοντος, αποχώρησε απόψε από το αστυνομικό τμήμα του Νόρφολκ, στην ανατολική Αγγλία, αφού παρέμεινε υπό κράτηση επί αρκετές ώρες, μετέδωσαν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Το BBC μετέδωσε λίγο πριν από τις 21.30 (ώρα Ελλάδας) μια φωτογραφία του Άντριου Μαουντμπάντεν-Γουίνδσορ, στο πίσω κάθισμα
Ο πρώην πρίγκιπας Ανδρέας, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα σήμερα το πρωί ως ύποπτος για παράβαση καθήκοντος, αποχώρησε το βράδυ από το αστυνομικό τμήμα στο Νόρφολκ της ανατολικής Αγγλίας. Η αποχώρησή του έγινε αφού παρέμεινε υπό κράτηση για αρκετές ώρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών μέσων ενημέρωσης.
Το BBC μετέδωσε, λίγο πριν τις 21:30 ώρα Ελλάδας, φωτογραφία του Ανδρέα Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου, αποχωρώντας από το αστυνομικό τμήμα μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του.
Η αστυνομία του Ουίνδσορ, η οποία είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα τη σύλληψή του, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.
