«Wimbledon 2023: Μάχη Παγώνη και Γυναικείος Τελικός – Πού να Μην Χάσετε τη Δράση!»
Οι αθλητικές μεταδόσεις για σήμερα 12 Ιουλίου μπορεί να υπάρχουν σπουδαίες αναμετρήσεις σε όλα τα αθλήματα, αλλά δεν θα μπορούσε να μην ξεχωρίζει το Wimbledon . Από τη μία ο Ραφαήλ Παγώνης έχει “ραντεβού” με την ιστορία στα ημιτελικά των U14, ενώ θα υπάρξει νέα πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στο βρετανικό Grand Slam. Με Ραφαήλ

Αθλητικές Μεταδόσεις για Σήμερα, 12 Ιουλίου
Σήμερα, οι αθλητικές μεταδόσεις προσφέρουν συναρπαστικές αναμετρήσεις σε διάφορα σπορ, με το Wimbledon να είναι στο επίκεντρο. Ο Ραφαήλ Παγώνης έχει “ραντεβού” με την ιστορία στα ημιτελικά των U14 και θα έχουμε νέα πρωταθλήτρια στο βρετανικό Grand Slam.
Ραφαήλ Παγώνης και ο Τελικός Γυναικών του Wimbledon
Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το μέλλον του ελληνικού τένις φαίνεται υποσχόμενο.Ο Ραφαήλ Παγώνης αποδεικνύει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες διεθνώς αν διατηρήσει την υγεία του και συνεχίσει τη σκληρή προπόνηση.
Μέχρι στιγμής τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο Wimbledon U14. Ολοκλήρωσε τον όμιλό του με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και προχώρησε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Νικίτα Μπέργκιν από τη Ρωσία, ο οποίος έκανε την έκπληξη στην προηγούμενη αναμέτρηση. Οι δύο παίκτες έχουν συναντηθεί ξανά δύο φορές στο παρελθόν, με τον καθένα να έχει μία νίκη. Όλοι ελπίζουμε ότι ο Έλληνας τενίστας που πλησιάζει τα 14 χρόνια του τον Δεκέμβριο θα καταφέρει να “ντουμπλάρει” τις νίκες τους.
Δράση στις Γυναίκες: Νέα Βασίλισσα στο Wimbledon
Η δράση συνεχίζεται και στις γυναίκες όπου τα μεγάλα φαβορί έχουν αποχωρήσει κι έτσι θα έχουμε νέα “Βασίλισσα” στο Wimbledon. Η Αμάντα Ανισίμοβα απέδειξε ότι έχει το πάνω χέρι απέναντι στην Αρίνα Σαμπαλένκα, στερώντας της την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό.
Aν και η Αμερικανίδα βρέθηκε πολλές φορές σε δύσκολη θέση λόγω της εμπειρίας της Λευκορωσίδας αντιπάλου της,κατάφερε όταν χρειάστηκε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και προχώρησε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον τελικό ενός βρετανικού Grand Slam.
Εκεί θα συναντήσει την Ίγκα Σφιόντεκ η οποία είδε τη Μπελίντα Μπέντσιτς να τραυματίζεται νωρίς στη διάρκεια του αγώνα κι έτσι δεν μπόρεσε να αποδώσει όπως ήθελε. Ως αποτέλεσμα αυτού ήταν εύκολη η νίκη για την Πολωνή με 2-0 σετ κι έτσι ετοιμάζεται “ξεκούραστη” για τον τελικό όπου επιθυμεί να σηκώσει το τρόπαιο στο Wimbledon.
Aναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις του Wimbledon:
- 13:00 NOVASPORTS PRIME: Ραφαήλ Παγώνης – Νικίτα Μπέργκιν (Wimbledon U14)
- 18:00 NOVASPORTS PRIME: Αμάντα Ανισίμοβα – Ίγκα Σφιόντεκ (Τελικός γυναικών)