Πασχαλινές Εκπλήξεις από το Πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου: Δημιουργίες με Τέχνη και Ψυχή
Φέτος το Πάσχα, το Πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου καλεί το κοινό να ανακαλύψει μοναδικές δημιουργίες και πρωτότυπα δώρα. Στο επίκεντρο της φετινής συλλογής βρίσκονται χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες φτιαγμένες στα εργαστήρια του Θεάτρου από το Τμήμα Ραπτικής, αλλά και υφασμάτινα λαγουδάκια με θήκη για μαχαιροπίρουνα για το πασχαλινό τραπέζι. Κορδέλες, υφάσματα και ιδιαίτερες υφές συνδυάζονται με
Αυτό το Πάσχα, το Πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου σας προσκαλεί να ανακαλύψετε μια συλλογή από μοναδικές δημιουργίες και ξεχωριστά δώρα, που θα στολίσουν την γιορτινή σας περίοδο. Στην καρδιά της φετινής πασχαλινής προσφοράς, δεσπόζουν οι χειροποίητες λαμπάδες, αποτέλεσμα της τέχνης και της αφοσίωσης των εργαστηρίων του Θεάτρου, και συγκεκριμένα του Τμήματος Ραπτικής. Παράλληλα, θα βρείτε υφασμάτινα λαγουδάκια, ιδανικά για να προσδώσετε μια γιορτινή πινελιά στο πασχαλινό τραπέζι, καθώς διαθέτουν και θήκη για τα μαχαιροπίρουνα.
Η φαντασία συναντά τη δημιουργικότητα, με κορδέλες, υφάσματα και ιδιαίτερες υφές να συνδυάζονται αρμονικά. Οι ταλαντούχες μοδίστρες του Θεάτρου δίνουν νέα ζωή σε ανακυκλωμένα υλικά, αξιοποιώντας υφάσματα που περίσσεψαν από την κατασκευή θεατρικών κοστουμιών, μετατρέποντας έτσι κάθε δημιουργία σε ένα μοναδικό έργο τέχνης.
Επιπλέον, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει λαμπάδες, σχεδιασμένες από τις καταξιωμένες artists aluminati και imisi, καθώς και μια ευρεία γκάμα από πασχαλινά δώρα, εντυπωσιακά κοσμήματα και εκλεκτά βιβλία, κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Δώρα που είναι εμπνευσμένα από την τέχνη και φέρουν την υπογραφή του Εθνικού Θεάτρου!
Σημείο πώλησης:
Κτήριο Τσίλλερ, 1ος όροφος
Ωράριο λειτουργίας:
Μέχρι 5 Απριλίου: Τετάρτη – Κυριακή, 16:00–23:00
6, 7, 8 Απριλίου: 10:00–15:00
Ηλεκτρονικές αγορές:
eshop.n-t.gr
